nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

«Esper que no sigui el meu darrer partit»

El tècnic italià del Madrid Fabio Capello no revelà el seu futur i fugí de qualsevol tipus d'eufòria

Fabio Capello, tècnic del Reial Madrid, esquivà ahir les preguntes sobre el seu futur abans del darrer partit de Lliga davant el Mallorca, les traslladà al president i es limità a assenyalar que davant el conjunt balear espera que no sigui el seu «darrer partit».

Capello comparegué per darrera vegada a la temporada a la ciutat esportiva de Valdebebas, abans d'una final, com la que juga el Reial Madrid amb el Reial Mallorca, intentant centrar-se únicament en la qüestió esportiva. En tot cas, el seu futur marcà tota la compareixença.

«Esper que no sigui el meu darrer partit», començà responent. «Sabem que ens hi jugam la Lliga i tenim sensacions molt bones. Necessitam el suport de l'afició perquè en un partit de futbol mai no se sap què pot passar».

El tècnic no revelà els temes que tocà en la seva reunió entre setmana amb el president Ramón Calderón. «No va ser una reunió tan ràpida com s'ha dit. No foren cinc minuts, sinó mitja hora, i s'hi parlà de coses que queden entre dues persones».

Després dels crits d'aficionats madridistes de «Capello, queda» a l'arribada de l'equip de Saragossa el cap de setmana passat, el tècnic ho agraí i considerà que veia recompensada la seva feina.

«L'afició sempre és important. Si és el pensament de l'afició estic content, valora el que hem fet fins ara. Hem recuperat l'esperit d'equip que vaig prometre quan vaig arribar», digué.

Tanmateix, advertí que hi ha una excessiva eufòria en el madridisme de la qual ha intentat abstreure els seus jugadors. «Al voltant nostre es veu molta eufòria, s'ha d'anar molt alerta i retrobar la concentració necessària per afrontar una final».

No serà la primera vegada que Capello arriba al darrer partit del campionat jugant-s'hi el títol. «Totes les vegades que he arribat al final en aquesta situació he guanyat la Lliga. Record bé una ocasió a Roma que fou molt difícil i tensa».

El tècnic italià acabà la seva compareixença pública davant els mitjans informatius lloant el golejador Ruud Van Nistelrooy. Capello valorà molt positivament la capacitat golejadora de l'holandès. «Ha estat un jugador molt important, confiàvem en ell com a golejador quan el fitxàrem i guanyarà el premi com a màxim realitzador de la Lliga. Ha fet una gran temporada. Quan un equip té un jugador amb tant d'instint de gol és un problema per als equips rivals», acabà assenyalant.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.