muy nuboso
  • Màx: 17.98°
  • Mín: 8.99°
14°

El coer visita l'estadi del líder

Un Sóller condemnat al descens s'enfronta al totpoderós Eivissa

Mal partit per al Sóller, que haurà d'intentar treure qualque punt del camp de l'Eivissa, líder en solitari de la categoria i favorit clar a aconseguir la victòria en aquest desequilibrat duel. El Sóller només ha aconseguit 16 punts des de principi de temporada, cosa que fa pràcticament impossible que pugui somiar en la permanència. L'Eivissa i el Sóller jugaran avui a les 17.00 hores.

Un dels enfrontaments més interessants de la jornada serà el que protagonitzaran el Binissalem i l'Atlètic Balears, a les 19.15 hores, ja que el Binissalem pot aspirar encara a qualque cosa més que a quedar a la zona tranquil·la de la taula. Per la seva banda, l'Atlètic demostra en aquesta campanya que és un equip amb moltes possibilitats de lluitar per l'ascens. De fet, els de Toni Amor són els tercers de la classificació.

El Manacor i l'Atlètic Ciutadella, rivals directes a Tercera, seran els primers que es veuran les cares avui, a les 16.30 hores. El Manacor es troba només dos punts per sobre del Ciutadella, cosa que dóna molta emoció a aquest duel.

Després de l'empat aconseguit divendres pel Vilafranca davant el Ferrioler, l'Andratx està obligat a derrotar el Mallorca B (17.00 hores), segon classificat, per no veure's allunyat de la permanència.

L'Alaior rebrà la visita del Constància (17.00 hores), que es veu molt necessitat de punts si no vol veure perillar la permanència a Tercera, ja que es troba a només quatre punts del descens.

El Margalidà no hauria de tenir problemes per imposar-se com a local a l'Sporting Maonès, que du una temporada caracteritzada per la irregularitat. Quant a la UE Poblera, visitarà l'Alcúdia en un partit de clar signe visitant, si bé els locals podrien donar la sorpresa.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.