muy nuboso
  • Màx: 11.48°
  • Mín: 7.77°
10°

El Saragossa vol posar emoció a la Lliga

El conjunt aragonès s'enfronta avui al FC Barcelona a La Romareda en un duel transcendental

El Saragossa, que rep el Barcelona, serà l'encarregat d'intentar posar emoció a la Lliga amb una victòria sobre els blaugranes, que a més d'incloure els aragonesos entre els aspirants faria que les diferències entre els millors es reduïssin. Si el Barça guanya seria tant com donar un cop d'autoritat a la taula de la competició. La resta d'equips és ben segur que estaran tan atents a aquest partit com al seu propi.

El Sevilla rep el Racing. Els de Juande no acaben d'estar fins i la UEFA i el cansament de les dues competicions li poden passar factura.

El Reial Madrid continua decidit a guanyar. Ha aconseguit els darrers sis punts, però la sort ha tingut la seva influència i, a més a més, el joc no ha augmentat en la mateixa proporció que les intencions. L'Osasuna arriba al Bernabéu pletòric després de guanyar a Leverkusen i amb poc a perdre i molt a guanyar.

L'Athletic-València, que es disputa avui, serà un altre dels grans duels de la jornada. Els bilbaïns tenen dues opcions: guanyar o guanyar. S'estan ofegant en els llocs de descens i reben un València eufòric després d'empatar a Londres.

El cansament i la necessitat dels lleons són dos perills importants pel conjunt de Quique Sánchez Flores.

L'Atlètic de Madrid viatja a enfrontar-se amb el Vila-real amb mal precedents, perquè és el pitjor equip visitant des que s'inicià la segona volta. Un guardó tan negatiu que, en cas de confirmar-se, possaria quasi impossible el seu objectiu europeu.

L'Espanyol-Reial Societat serà especial pel tècnic donostiarra Miguel Àngel Lotina per haver dirigit també els barcelonins, però especialment perquè és un nou desafiament. Una derrota deixaria la Reial Societat pràcticament a Segona i un triomf mantindria viu el complicat somni de la permanència.

El mateix cas val pel Deportivo-Nàstic. Els de Tarragona van ja a la desesperada i tot quant no sigui guanyar és com enterrar-se dins la fossa del descens.

El Celta de Vigo visita el Recreativo amb l'obligació de guanyar per no veure agreujada la seva complicada situació. Una derrota podria deixar el conjunt de Fernando Vázquez en zona de descens.

Llevant-Betis és un duel transcendental per les aspiracions d'uns i altres. La derrota complicaria, i molt, el final de Lliga a uns i altres. El fet de jugar a casa fa favorits el Llevant.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.