nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Torres es retroba amb Manzano

El capità de l'equip matalasser vol acabar l'any en posicions europees

Fernando Torres, capità de l'Atlètic de Madrid, es retrobarà avui, en el partit davant el Mallorca, amb Gregorio Manzano, extècnic de l'equip matalasser.

«Tenc una gran relació amb ell des de l'any que va passar aquí i que va ser un gran any per a nosaltres», digué.

Torres mostrà la seva convicció que el seu equip aconseguirà entrar aquesta temporada en competició europea, l'objectiu marcat a principi de curs, i valorà que no aconseguir-ho enguany seria «inexplicable i inimaginable» pels seguidors matalassers.

«És l'any que més a prop ho tenim, perquè hem estat en posicions europees tota la temporada. I anys enrere això no passava, veníem de posicions molt endarrerides i això no ens permetia tenir marge d'error. Enguany potser tampoc, però sí podem fallar més perquè hi som. Les jornades passen, però continuam a Europa», afirmà.

Per ell, els partits de casa, com el d'avui davant el Mallorca, seran «fonamentals». «Sumant els punts que tenim com a locals estarem a la UEFA quasi segur. A més, hem d'intentar recobrar fora de casa el que férem en la primera volta, que era treure molts punts. Aquesta aturada en la competició ens ha vengut bé per pensar i parlar entre nosaltres».

«Fins abans de l'aturada hem estat oferint-ne una de freda i una altra de calenta, i ara és el moment de la veritat. Hem fallat en ocasions puntuals i ara tenim una nova oportunitat», afegí el davanter, que considerà: «Si acabam a Europa serà un bon any».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.