algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

El Campos treu petroli de Sa Plana

Superà un innocent Andratx per la mínima i encarrila l'ascens a Tercera Divisió

ANDRATX 0
CAMPOS 1

ANDRATX: Joan Cuesta (1), Lliteres (1), Raul (1), Rebassa (1), Miranda (1), Adrià (1), Jaume (1), Ramos (1), Oli (1), Gabi (1) i Vila (1).

Mario (1) per Jaume, Paquito (1) per Ramón, Marquitos (1) per Rebassa i Mir (1) per Gabi.

CAMPOS: Bernat (1), Bermudo (1), Maties (1), Bruno (1), Artigues (2), Dani (1), Ramón (1), Bonilla (2), Mini (1), Vilchez (1) i Jeseus (1).

Salva (1) per Bruno, Fernandez (1) per Mini, Vidal (1) per Jesus i Marcos (-) per Ramón.

ÀRBITRE: Carballal Vales (1). Amonestà als jugador local Oli i als visitants Bonilla, Salva i Fernandez.

GOL:
0-1: minut 44, Vilchez.

GASPAR ROSSELLÓ. Andratx.
Victòria merescuda del Campos al camp de l'andratx en un partit d'anada de la fase d'ascens molt igualat.

A la primera part els jugadors del Campos sortiren al terreny de joc amb totes les seves energies, aconseguint el domini del centre-mitg camp. Per la seva banda els andritxols, malgrat jugar a casa, no es sentiren còmodes al terreny de joc jugant un joc defensiu amb poques incursions ofensives de perill. A mitjan primer temps era evident que la pressió del Campos acabaria en un moment o altre en gol; i així fou. Al darrer minut Vilchez remata de cap una centrada de Mini, estabellant l'esfèric al fons de la xarxa.

A la segona part els jugadors del Campos gracies a l'avantatge del gol relaxaren el seu joc, permetent als jugadors locals recuperar i apujar posicions. L'experiència i la maduresa dels de Campos, però, féu mantenir l'avantatge fins al final aconseguint la primera victòria al Campos.

El partit de la setmana que ve al camp del Campos serà decisiu, els locals no podran adormir-se i els andritxols hauran de soportar una forta presió.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.