algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 13.97°
17°

Vicenç Grande: «Ja tenim un punt més»

Iuliano: «Som l'únic responsable de l'empat»

El president del Mallorca, Vicenç Grande, estava satisfet després del partit en què el Mallorca empatà amb el Betis. «Tenim un punt més», destacà el màxim dirigent mallorquinista.

Pel que fa als fitxatges del mercat d'hivern, Grande explicà que «Pandiani no vendrà al Mallorca tot i que ell tenia la intenció de venir» i afirmà que, si no hi ha hagut acord, «no ha estat per qüestió de doblers» sinó que «probablement el jugador tenia compromisos anteriors amb l'Espanyol».

Vicenç Grande no volgué entrar en l'especulació de més noms ja que, segons declarà, «no hem de parlar de més fitxatges, perquè seria una falta de respecte pels jugadors que han jugat avui (per ahir) i que s'han deixat la pell al terreny de joc».

Per la seva banda, el defensa mallorquinista, Mark Iuliano, el protagonista negatiu del partit d'ahir, estava molt afectat per la seva errada que propicià el gol de l'empat bètic i, després del partit, declarà que «ha estat una jugada de mala sort, som el culpable únic del gol de l'empat» i afegí que «deman disculpes als companys i a l'afició perquè amb la meva errada he propiciat que el Betis empatàs un partit que havíem d'haver guanyat».

Iuliano assumí tota la responsabilitat de l'empat i digué que «els meus companys han lluitat molt, han treballat bé i mereixien guanyar i per culpa meva hem empatat, ho sent molt». De totes maneres, el defensa italià valorà com a positiu el punt sumat: «Un empat no és dolent, sempre és bo sumar punts». A més, afegí que «ara jugarem dos partits seguits a fora i hem d'intentar sumar el que poguem».

Per la seva banda, el migcampista Tuni declarà que «per mèrits i ocasions havíem d'haver guanyat» i explicà que la seva substitució va ser per petició pròpia: «Jo he demanat el canvi perquè he estat constipat i em costava respirar» i negà qualsevol enfrontament amb Héctor Cúper.

Finalment, el solleric declarà que «hem de guanyar dins Saragossa».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.