muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 9.59°
13°

Miki deixa el futbol

Format als equips base del Mallorca, debutà a Primera el vint-i-dos d'abril del 2001 davant el Vila-real

Miquel Garro Gomila «Miki» deixa el futbol. Nascut el vint de setembre de 1975 a Palma -té ara 29 anys-, Miki és un mallorquinista de tota la vida. De ben petit ja acudia al vell Lluís Sitjar de la mà de son pare, Miquel Garro, aleshores president de la Penya Graderio. Es va formar a les categories base del Reial Mallorca, però ja a la temporada 1995/96 debutà en el filial, on jugà durant tres temporades consecutives. Fou cedit una temporada al Binèfar i retornà al filial. En la temporada 2000/2001 debutà en el primer equip. Fou a la jornada 31 i en un partit disputat a Vila-real (2-2). Arribà a jugar set partits. Tres anys més en el primer equip mallorquinista no foren suficients -sempre complint- perquè a la conclusió de la campanya 2003/2004 el club decidís no renovar el seu compromís. A la darrera campanya en el Reial Mallorca havia participat en sis partits.

Res no va dir i partí a terres peninsulars com havia fets anys abans, quan fou cedit al Binèfar, a la recerca de continuïtat. La seva sortida del Reial Mallorca no fou entesa per molts, però Miki callà. Tenia il·lusió per fer una bona temporada al Ciutat de Múrcia i poder retornar a Primera Divisió. Però res no va sortir com estava previst i Miki quedà desvinculat del conjunt murcià el passat trenta de juny. La temporada al Ciutat de Múrcia fou extremadament irregular i Miki visqué experiències de tot tipus.

Durant l'estiu no li han faltat ofertes, però Miki no volia acceptar qualsevol proposta. Finalment, el jover porter del Reial Mallorca, amb només 29 anys -els porters estan en la seva millor edat- ha decidit abandonar el futbol. Miki, que acabà els seus estudis d'educació física ja fa anys, està preparat per al futur. Del futbol només vol els bons records. De fet, té clar que tot el que té ho deu al futbol. Miki Garro penja el guants, però la vida continua. Miki Garro ho sap.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.