cielo claro
  • Màx: 21.82°
  • Mín: 13.08°
21°

Oltra reclama més intensitat

El tècnic del Llevant analitzà la derrota a Albacete amb els jugadors

José Luis Oltra, entrenador del Llevant, va fer ahir una reunió amb els seus jugadors d'uns 45 minuts, durant els quals repassà les errades comeses en el partit contra l'Albacete i demanà a l'equip més concentració per afrontar els darrers tres partits que resten de Lliga.

Segons comentaren alguns jugadors després d'acabar l'entrenament, el tècnic els recordà que l'equip encara depèn d'ell mateix per aconseguir la permanència i que hauran de donar el dos-cents per cent a cada partit per aconseguir l'objectiu.

La primera sessió de treball setmanal fou, com és habitual, de recuperació pels onze futbolistes que diumenge sortiren d'inici al Carlosa Belmonte, i més intensa per la resta del grup, que practicà exercicis de pressió i disputà un partit de mig camp.

Durant el partidet que realitzaren els futbolistes, i com a consecuència de la intensitat amb la qual es va disputar, nombrosos jugadors patiren cops i alguns tombaren el turmell i, fins i tot, hi hagué algunes picabaralles, com la que protagonitzaren el suís Fabio Celestini i José Antonio Culebras, que no tingué majors conseqüències.

Foren baixa el defensa central José Alejandro Suárez «Alexis», el migcampista Diego Camacho i el davanter Sergio García, que pateix una inflamació a la gargamella.

A l'entrenament hi participà per primera vegada l'exfutbolista Fernando Giner, que des de la setmana passada forma part del cos tècnic del Llevant com a ajudant de José Luis Oltra.

El Llevant té dissabte que ve un difícil compromís, ja que rebrà la visita al Ciutat de València del FC Barcelona, que pot proclamar-se campió.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.