algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Vázquez perd Sousa i Peña per lesió

L'entrenador gallec del Valladolid expressà que en enfrontaments directes «la victòria val doble»

La tornada a la convocatòria de Jonathan Martín, sancionat per un incident en el partit amb el Deportivo, en detriment del jugador del planter Rafa López, és l'única novetat en la llista de jugadors convocats per al partit del Valladolid enfront del Mallorca. Un matx en el qual Fernando Vázquez no podrà disposar de David Sousa ni de Juan Manuel Peña, lesionats.

Tot sembla indicar que Vázquez no farà gaire canvis respecte de l'onze titular que va jugar a Riazor i amb tota probabilitat jugaran els mateixos, amb l'única variació en la defensa de Jonathan en lloc de Pablo Paz.

El tècnic gallec insistia ahir en la importància cabdal del partit, si bé matisà que «ni derrotant el Mallorca estarà tot fet, ni perdent estarà encara tot perdut». «Aquest és l'únic enfrontament amb un rival directe i la victòria és doble, de manera que l'objectiu és guanyar», subratllà l'entrenador.

Vázquez creu que el Mallorca comparteix la mateixa finalitat perquè, segons el seu parer, «cercaran la victòria, ja que estan en una situació complicada i per tant necessiten el triomf».

En opinió del tècnic, els jugadors han d'estar tranquils: «No s'ha de tenir ansietat ni pensar gaire en el partit, ja que l'energia l'han de gastar al terreny de joc».

L'estadi de Zorrilla presentarà una entrada de gala, ja que per segona vegada en la seva història el club ha penjat el cartell de «no hi ha entrades».

Per al Mallorca el matx és una altra final per la permanència. L'equip illenc es troba a prop de la zona de perill i necessita puntuar per mantenir les seves opcions amb vista a les darreres quatre jornades de Lliga que li queden. En concret, ha de jugar amb el Màlaga, Reial Madrid, Espanyol i Celta.

Luis Aragonés ha garantit aquesta setmana que la implicació dels seus jugadors és, com la seva, «màxima». «Viatjam preocupats només pel nostre partit i preparats per aconseguir la victòria», va subratllar.

Aragonés ha convocat tots els jugadors disponibles per al duel a l'estadi Nuevo Zorrilla, llevat del càntabre Gonzalo Colsa, cedit per l'Atlètic de Madrid i que una jornada més quedarà a Palma tot i haver estat titular indiscutible gairebé tot el Campionat.

El tècnic ha negat que la seva decisió de prescindir de Colsa obeeixi a raons extraesportives.

També va demanar a la plantilla que sàpiga dominar l'ansietat i «explotar la que puguin tenir aquells equips que no superen els 39 punts i que encara tenen possibilitats d'entrar a la zona de perill».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.