nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

L'apassionant derbi madrileny mirarà de coa d'ull la Reial a Vigo

Els bascs poden assolir la Lliga si guanyen i els blancs no ho fan

El derbi madrileny, el de tota la vida, acompanyat per un plus de passió extra, centra més que mai l'atenció del públuc aquest diumenge però des del Vicente Calderón es mirarà de coa d'ull Vigo, on la Reial Societat pot convertir-se en el campió de Lliga si guanya i els de Del Bosque punxen al Vicente Calderón. Per l'Atlètic, llevar la Lliga al Madrid serviria per contentar la seva afició i oferir-li un regal en el seu centenari.

El Madrid, per la seva banda, se la juga. Recupera Guti, lesionat amb la seva selecció d'un esquinç de turmell del qual es troba recuperat. Un dels grans estímuls de l'Atlètic serà veure Fernando Torres en un clàssic. La seva presentació en la primera volta en el Bernabéu no va ser bona i Torres vol reivindicar-se davant el Madrid. Fernando es troba en plena forma i així ho va demostrar en el partit de la sub-21 davant Irlanda del Nord, on marcà dos gols.

L'altre punt calent de la jornada 37 de Lliga es presenta a Balaídos. A Vigo, en el Celta botà l'alarma. Mostovoi, indispensable a l'onze de Lotina, no s'ha exercitat els darrers dies per un problema en el genoll esquerre. La seva presència al matx serà molt complicada. Aquest serà un avantatge per a la Reial Societat, que arriba mossegant. Xabi Alonso serà a l'onze titular, recuperat d'una amigdalitis.

El Celta se juga la gesta d'entrar quart a la Lliga de Campions. Davant, també té el dubte de Mido, que ha estat fora tota la setmana amb la seva selecció. A les 21 hores el diumenge, a València, l'equip de Rafa Benítez s'enfronta el FC Barcelona. El València també somnia en la Lliga de Campions. En aquesta setmana s'ha parlat poc de futbol i sí de fitxatges i eleccions. Si ve o no el Piojo López o Samuel Etoo i la suposada oferta de l'Arsenal per Cañizares han deixat en un segon terme el València-Barça.

L'Athletic-Deportivo és un altre dels partits de la jornada. A Bilbao tampoc es projecta molt futbol. El cas Gurpegi ho anul·la tot. Heynckes, amb el futur en el club sense definir, es presenta a casa amb la novetat d'Arriaga, que entra pel sancionat Santi Ezquerro.

El Sevilla, amb menys opció d'anar a la UEFA, visita el Màlaga. Els de Joaquín Peiró no se juguen res. Descendits Rayo, Alabès i Recreativo, els seus partits poc poden aportar al campionat. Valladolid-Rayo Vallecano, Osasuna-Alabès i Recre-Mallorca juguen aquest cap de setmana. Tan sols el Mallorca compta amb la mínima possibilitat de ficar-se a la UEFA, tot i que els vermellencs tenen un altra bala en el carregador, la Copa del Rei. Tanquen aquesta penúltima jornada de Lliga els partits Betis-Racing i Espanyol-Vila-real.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.