algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Louis Van Gaal: «Ara cap rival és assequible per al Barça»

El tècnic reconegué la vulnerabilitat amb què el seu equip arriba a la cita de Son Moix


Louis Van Gaal no deixa de culpar «l'entorn» de l'actual situació del Barça, i «l'entorn» el deixà ahir plantat a l'aeroport de Son Sant Joan. Només poc més de quinze persones acudiren l'horabaixa a la terminal d'arribades de l'aeroport de Palma per rebre un FC Barcelona que arriba clarament tocat a la cita de Son Moix ja que, com reconegué el seu tècnic, «a hores d'ara cap rival és assequible pel FC Barcelona».

Malgrat mostrar-se disposat a seguir al front del primer equip en les seves declaracions a Palma, Van Gaal hauria dit off de rècord a un periodista holandès que passi el que passi avui, serà cessat com a entrenador del Barça. Kluivert, Xavi, Gabri, Saviola i un Carles Puyol que en principi no jugarà varen liderar una expedició blaugrana que va aterrar a Palma amb semblant seriós, però que no va tenir cap emperò per atendre els pocs aficionats culés que els anaren a rebre i que no varen poder evitar emocionar-se en veure els seus ídols de tan a prop. No fou la festa que s'esperava, sinó més bé una rebuda insípida, i això provocà una situació d'estranyesa a l'ambient.

Ja a l'hotel de Son Vida, una vintena més de persones els va esperar a la porta, tan sols protegida per un guarda de seguretat. A diferència del que succeí amb el Reial Madrid, la premsa no va trobar cap tipus d'entrebanc per entrar a l'hotel, on Van Gaal, molt puntual, va oferir la corresponent roda de premsa en què reiterà que «jo estic capacitat per entrenar el FC Barcelona. Així ho he demostrat moltes vegades i tothom ja ho sap, no crec que ho hagi de reiterar cada vegada».

En el mateix sentit, el tècnic holandès va insistir que «tots els entrenadors del Barça han estat qüestionats per l'entorn, fins i tot Robson i Cruyff, que guanyaren títols, i el que s'ha de pensar és com aquestes coses poden passar al Barcelona, perquè no crec que Gaspart tengui res a veure en les crítiques cap a mi» i denuncià que «el millor entorn seria el que donàs suport a l'equip en totes les circumstàncies, perquè es pot ser crític, però també constructiu».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.