algo de nubes
  • Màx: 16.12°
  • Mín: 7.61°
16°

Son Moix va passar del vermell al blanc


Son Moix va presentar ahir un aspecte immillorable. 23.000 aficionats ompliren les graderies de l'estadi mallorquinista, que durant la primer part, i gràcies en bona part a les vint mil banderoles que el club va repartir entre els aficionats, va vestir un color vermell.

A mesura que passaven els minuts i arribaven els gols blancs les banderoles anaren desapareixent i molts aficionats que tenen en el cor al Reial Madrid i el Mallorca optaren per deixar mostrar el seu sentiment cap al conjunt blanc, cel·lebrant cada una de les cinc vegades en què les estrelles de Vicente del Bosque bateren Leo Franco.

L'ambient que es va viure a la grada des del primer moment va ser impressionant. Crits i nervis eren la nota comú entre cada un dels aficionats, que des de fa setmanes esperaven impacients l'hora del partit que havien de disputar Reial Mallorca i Reial Madrid.

La festa d'aquest esperat enfrontament, emperò, va començar molt abans que López Nieto xiulàs l'inici del duel entre vermellencs i blancs. Poc abans de les cinc i mitja de l'horabixa, quan centenars d'aficionats s'agolparen a la porta del darrera de l'estadi per rebre l'autocar en què viatjava l'expedició blanca.

El seu cor, emperò, com es vegé al llarg del partit, estava dividit i això féu que quan el Mallorca arribà els aplaudiments omplissen el carrer. Aplaudiments que es transformaren en crits quan l'expedició blanca, amb totes les seves estrelles, va entrar a l'estadi.

Prèviament, i també en autocar, arribaren a Son Moix els aficionats madridistes més radicals, els quals foren xiulats per tots els presents. Precisament membres del grup Ultra Sur varen ser detingut ahir dematí i conduits a comissaria en protagonitzar un enfrontament amb agents de la Policia Nacional en un bar i un hotel de Ca'n Pastilla.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.