nubes dispersas
  • Màx: 14.95°
  • Mín: 7.61°
14°

Borràs proposarà avui a Serra Ferrer que dirigeixi la selecció balear

El partit contra Malta no serà de franc, però els beneficis es destinaran a una ONG

Antoni Borràs del Barrio proposarà avui a Llorenç Serra Ferrer que sigui el seleccionador balear en el debut del combinat illenc davant de Malta, el pròxim 28 de desembre. Ahir horabaixa, es reuniren al Consolat de la Mar Pere Fullana, director general de Presidència; Antoni Borràs del Barrio, president de la Federació Balear de Futbol; Manolo Bosch, secretari general de la Federació Balear de Futbol; Pau Nadal, gerent de la Fundació Reial Mallorca; i Joan Trobat, màxim responsable de l'empresa organitzadora de l'enfrontament.

Es va decidir que la primera de les qüestions, una vegada confirmada l'acceptació de Malta, era tenir un seleccionador. Però els aspectes tècnics, com és normal, no els discuteix la comissió organitzadora, sinó que depenen directament de la Federació Balear de Futbol. Borràs del Barrio va explicar a la resta de membres de la comissió que avui dematí mateix té previst posar-se en contacte amb Llorenç Serra Ferrer i que, si no ho havia fet abans, era únicament i exclusivament perquè faltava donar el «sus» definitiu al partit.

El mateix Borràs confirmava ahir a Diari de Balears quina era la seva voluntat. «És la Federació Balear qui té la potestat de nomenar seleccionador; contactaré amb Serra Ferrer, però desconec quina serà la seva resposta. Evidentment, m'agradaria que fos el seleccionador, però encara no hem parlat amb ell», explicava el president.

En aquest sentit, la següent i important passa serà enllestir la llista de jugadors. De fet, la comissió organitzadora va explicar que es vol contactar personalment amb cada un dels futbolistes convocats. La comissió, així mateix, decidí que el partit en principi no sigui de franc, si bé va quedar clar que el preu serà gairebé simbòlic. Els doblers recaptats es destinaran íntegrament a una o a diverses ONG.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.