nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

Suport per un Atlètic en transició

Pedro Siles aportarà dos milions de pessetes al club blanc-i-blau

L'Atlètic Balears va presentar ahir el nou patrocinador de la primera plantilla d'aquesta temporada. Construcciones Pedro Siles oferirà suport econòmic a l'entitat "dos milions de pessetes", perquè llueixi el logotip de l'empresa a les noves camisetes. El patrocini fou l'objecte central d'un acte en què comparegueren el president del club, José Jurado, amb els membres de la directiva acabada de configurar. L'acord, pel qual el club ingressarà dos milions de pessetes, es limita a l'equip de Tercera Divisió.

José Jurado volgué agrair en el seu discurs el suport que l'equip ha rebut de Pedro Siles en un moment tan complicat en l'aspecte esportiu. «És un orgull i també un suport moral: aquest és un moment complicat i tots hi hem d'estar compromesos», assenyalà. El dirigent aprofità el partit per realitzar una breu anàlisi del moment que passa l'entitat i llançà un missatge als aficionats: «Estam davant d'un projecte de futur a dos anys vista i ara mateix tenim el llistó molt alt; hem de considerar que l'equip és jove i necessita molta confiança per tirar endavant», va apuntar.

El president volgué recalcar també que l'Atlètic està travessant un període de reestructuració en el qual el planter tindrà un paper important. «Aquest serà un any de transició per a tots i no ens volem oblidar del nostre futbol base...». En l'acte de presentació de les noves camisetes, en les quals figura el ferreret com a mascota del club, sorgí la possibilitat de tancar noves incorporacions. L'equip de Nico López té un seguit de punts dèbils i, en aquest sentit, Jurado va anunciar que el club està seguint diversos jugadors, tant de l'Illa com de la Península.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.