• Màx: 14.95°
  • Mín: 7.61°
14°

Raúl regala un punt al Reial Madrid

El Betis no pogué conservar l'avantatge que va treure en la «primera part» del passat 14 de setembre

BETIS 1
R. MADRID 1

REIAL BETIS: Toni Prats, Varela, Juanito, Arzu, Luis Fernández, Joaquín, Ito, Assunçao, Denilson, Capi i Alfonso.
REIAL MADRID: Casillas, Salgado, Hierro, Helguera, Roberto Carlos, Makelele, Cambiasso, Zidane, Raúl, Guti i Ronaldo.
McManaman per Raúl i Solari per Guti.
ÀRBITRE: Iturralde González (Comitè basc). Amonestà Assunçao per part del Reial Betis i Zidane per part del Reial Madrid.
1-0: minut 35, Capi.
1-1: minut 51, Raúl.

Betis i Reial Madrid es repartiren els punts (1-1) en el partit disputat ahir a l'estadi Ruiz de Lopera de Sevilla corresponent a la resta del matx que mancava de l'iniciat el passat 14 setembre i corresponent a la segona jornada de lliga, suspès el seu dia per una apagada en el fluid elèctric. Els capitans, d'acord amb el col·legiat, decidiren no fer el quart d'hora de descans reglamentari i se disputaren de forma contínua els 47 minuts de joc.

El fet de disputar-se pràcticament la meitat d'un partit normal va fer que el ritme fos molt intens des del començament i la pilota anàs d'una porteria a l'altra en qüestió de segons. Els que van treure més profit foren els de Vicente del Bosque que, amb el gol de Raúl en el minut 51, que jugaren molt millor que aquell dia de les «apagades». També la presència des del començament de Ronaldo fou un factor a tenir en compte.

Precisament el brasiler inicià la jugada del gol de l'empat, cedint en la frontal de l'àrea la pilota a Roberto Carlos perquè el també brasiler centràs cap a Raúl que, aprofitant-se d'una clara errada defensiva d'Arzu, rematà a plaer l'1 a 1 que posteriorment fou el marcador definitiu. Fou un minut clau ja que en la jugada abans el bètic Joaquín va caure dins l'àrea blanca però Iturralde González no ho considerà penal.

Dos minuts després de la igualada, Ronaldo tingué el gol del triomf en les seves botes però sol davant Prats envià la pilota molt a prop del seu pal dret. La darrera mitja hora de joc fou pels locals tant en domini de la possessió de la pilota com en ocasions creades. Però Denilson, Alfonso i Assunçao no tingueren ahir el seu dia en els metres finals. En definitiva, un punt per a cada equip en un partit atípic que deixà a tots més o menys contents.