nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 6.86°

Juande: «Hem jugat bé durant una hora»

El tècnic diu que l'Espanyol va donar «bona imatge»

El tècnic del Reial Club Esportiu Espanyol, Juande Ramos, va intentar mantenir la serenitat tot i que el resultat d'ahir a Son Moix (2-0) complica molt la seva situació i la de l'equip, que queda amb un sol punt a la coa de la classificació de Primera Divisió acompanyat pel Recreativo de Huelva. Segons Juande, el seu equip va oferir ahir «una bona imatge», tot i la derrota. «L'Espanyol ha jugat bé durant una hora, però després s'ha vist superat pel Mallorca», reconegué el tècnic a la sala de premsa de l'estadi de Son Moix.

L'entrenador espanyolista destacà la falta d'encert dels seus homes de cara a porta com la gran clau de la derrota del seu equip: «Crec que hem tingut prou balanç ofensiu per merèixer el gol, però quan no materialitzes les teves ocasions, és normal perdre perquè el contrari sempre et fa ocasions». Juande creu també que el gol de Harold Lozano va ser decisiu perquè els seus homes s'enfonsassin: «Sabíem que el Mallorca té jugadors de molta envergadura i podrien sorprendre'ns en qualsevol jugada, com així ha estat. Després, ja a remolc, ha estat impossible perquè ells han dominat. Ells s'han avançat i ho hem acabat pagant».

L'Espanyol no ha pogut rematar un partit que encarava en el seu segon temps amb un home més per causa de l'expulsió de Fernando Niño en els darrers minuts de la primera part. «Hem fet una bona primera part i, paradoxalment, quan teníem un jugador més i llançats a la victòria, no hem pogut fer res per guanyar», destacà Juande. Després de tota la moguda dialèctica que hi ha hagut aquesta setmana entre entrenador i jugadors, l'entorn del Reial Club Esportiu Espanyol esperava que això s'acusàs en el partit d'ahir, encara que Juande Ramos considera que l'equip no s'ha ressentit en el camp. «L'ambient no ha influït en el nostre joc. Els jugadors estaven mentalitzats i motivats per guanyar aquest partit i ho han demostrat sobre el terreny de joc», conclogué el tècnic blanc-i-blau.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.