cielo claro
  • Màx: 19.81°
  • Mín: 9.02°
19°

El filial s'ha de conformar amb l'empat

El Mallorca B fou superior i creà, sense encert, un major nombre d'ocasions de gol

MALLORCA B 0
GIMNÀSTIC 0

MALLORCA B: Moyà (2), Keko (1), Miguel (1), Juanlu (1), Ramis (1), Aguado (1), Amate (2), Enric Pi (2), Tuni (2), Raúl Martín (2) i Toni González (2).
Reynés (1) per Raúl Martín (min. 79) i Axel (1) per Tuni (min. 88).
G. TARRAGONA: Felip (1), Morales (1), Garrido (1), Gordillo (1), Herrero (1), Roa (1), Conget (1), Méndez (1), Richard (1) i Castillejo (1).
Codina (1) per Roa (min. 65), J. Masnou (1) a Conget (min. 79) i Diego Ribera (1) a Castillejo (min. 81).
ÀRBITRE: Renales Galindo, valencià. Malament. Va amonestar Toni González.
INCIDÈNCIES: Lluís Sitjar. Unes 300 persones. Partit ajornat de la tercera jornada de Lliga. Destacà la presència al palc del president, Mateu Alemany, i del tècnic, Gregorio Manzano, així com la dels jugadors Poli i David Cortés, a la graderia.

El Mallorca B es va haver de conformar amb l'empat en un partit avorrit en què les ocasions de gol vengueren amb compta gotes i sempre de la mà dels jugadors de Tomeu Llompart, que dominaren un Nàstic que venia com a favorit. Els jugadors mallorquinistes sortiren al terreny de joc amb la clara consigna de sumar els tres punts que hi havia en joc. Ja al minut dos, Toni González va intentar sorprendre el porter visitant amb una canonada creuada des de fora de l'àrea, però Felip es va estirar el suficient per enviar la pilota a córner. A la treta, cap dels tres mallorquinistes que hi havia al remat va arribar, per poc, a empènyer la pilota a la xarxa.

El domini va tenir color vermell al llarg de tota aquesta primera part, amb una parella atacant formada per Raúl Martín i Tuni, que no escatimaren intents per superar el meta rival. No obstant això, unes vegades la manca de punteria i d'altres l'excessiva agressivitat de què feren gala els jugadors del Nàstic durant tota la primera part i que no fou penalitzada per l'àrbitre, impediren que hi hagués moviment al marcador.

A la segona part els visitants sortiren disposats a posar remei a la seva sequera d'ocasions de cara a la porteria de Moyà, però les oportunitats més clares continuaren venint d'un Mallorca que reaccionà a partir de l'hora de partit. La més clara vengué de la mà de Tuni, que rematà (min. 79) al pal una treta de falta de Toni González. A partir d'aquí ja només ho intentà Amate, però Felip li tragué la pilota dels peus quan es disposava a xutar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.