algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
16°

Valerón va assegurar que no guarda cap tipus de rancúnia a Peña

«Això forma part del futbol i no li hem de donar importància»

Juan Carlos Valerón Santana va comparèixer ahir davant dels mitjans de comunicació a Riazor per treure importància a la polèmica generada sobre la seva greu lesió, després d'una dura entrada per darrere del bolivià Juan Manuel Peña en el minut 46 del partit davant del Valladolid. «Això forma part del futbol i no se li ha de donar major importància. Ara m'ha passat a mi, però ha succeït amb moltíssims jugadors i continuarà passant. Hem d'acceptar-ho», assenyalà el mitja punta, molt reconciliador. Valerón pateix una fractura sense desplaçament al terç del mig del peroné esquerre. El termini estimat de recuperació de la lesió és de dos mesos. Tanmateix, l'internacional no guarda cap tipus de rancúnia cap a Peña.

«Em va trucar diumenge i em va demanar disculpes. Lògicament, ell estava un poquet afectat. De vegades algun jugador es passa i, sense tenir cap intenció, succeeixen aquestes coses. Peña no és un home que es caracteritzi per ésser dur, per la qual cosa no es pot dir que hagi entrat amb ànim de fer mal», va destacar, en clara defensa del bolivià. De la mateixa manera, Valerón, de 27 anys, no desitja cap càstig per a l'infractor: «L'àrbitre va sancionar la jugada amb targeta groga i penso que no hi ha d'haver res més. Des dels comitès, sempre s'intenten solucionar aquests temes de la millor manera, però són situacions difícils i no es pot ser perfecte».

Finalment, el jugador deportivista manté la tranquil·litat malgrat la gravetat de la seva lesió: «És lògic que m'afecti una mica, però només pens a recuperar-me el millor possible», digué. Aquesta absència deixa el Deportivo sense cap mitja punta específic, donada la cessió del brasiler Djalminha. Per tant, jugadors com Sergi, el «Toro» Acuña, Fran o Luque hauran d'adaptar-se a la demarcació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.