algo de nubes
  • Màx: 20.45°
  • Mín: 13.93°
20°

Futbol Illenc

Àrbitres 3a Els col·legiats nomenats per dirigir els partits de la propera jornada de forma provisional són els següents: Un sol partit fins ara avançat al dissabte: Ferrioler-Montuïri, 18.00 hores (Rodríguez Torres). La resta, en diumenge: Vilafranca-Santa Ponça, 18.00 (De la Cámara); UE Poblera-Eivissa, 17.30 (Soro Pérez); Santanyí-Cardassar, 18.30 (Nadal Riera); Gènova-Alaior, 11.30 (Arenas Cuesta); Manacor-Binissalem, 18.30 (Sánchez Romano); Sporting Maonès-Arenal, 18.30 (Antón Rodríguez); Santa Eulàlia-Atlètic Balears, 18.00 (Socías Rullan); Sant Rafel-Platges de Calvià, 17.30 (Albertí Oñate) i Peguera-Constància, 17.45 (Albiol González).

Preferent Fins ara, tots els partits es disputaran en jornada dominical. La relació provisional de col·legiats serà la següent: Esporles-Ferrioler, 18.00 (García del Sol); Espanya-Alcúdia, 17.00 (De Miguel Rubio); Sóller-Felanitx, 18.30 (Esteban Simonet); Margalidà-UE Poblera, 17.00 (Pérez Granados); Collera-Penya Arrabal, 17.30 (Bauzà Martorell); Soledat-Andratx, 11.30 (Gómez Romero), Algaida-Independent, 17.30 (Moreno Martínez); Son Roca-Campos, 18.00 (Medina Suárez; s'Horta-Cala Millor, 18.00 (Ortiz López) i Constància-Calvià, 17.30 (Pintado Calero).

Divisió d'Honor juvenil Mallorca-Vilobí, diumenge a partir de les 10.00 hores en el Lluís Sitjar (Bastida Garcia). Per altra banda, a l'Atlètic Balears li correspon lluitar contra el València en el terreny de Paterna a partir de les dotze del migdia del proper diumenge.

Àrbitres El proper diumenge actuarà com àrbitre assistent de Primera Divisió entre Valladolid i Vila-real el col·legiat Ibáñez Jiménez. Com a quart àrbitre del partit de Primera Divisió entre Barcelona i Reial Societat actuarà Carol Domènech Ceballos. El partit de Segona Divisió A entre Xerez i Las Palmas serà dirigit pel col·legiat Rodado Rodríguez. A Segona Divisió B, Universidad Las Palmas-Ourense ha correspost a Peña Molina, mentre que el Gavà-Castelló serà dirigit per Torres Clapés. Quant a la Copa del Rei del proper dia 11, el partit Amurrio-Athlètic de Bilbao serà xiulat per Ibáñez Jiménez.

Qui marcarà el primer gol? La falta de positivitat dels efectius blanc-i-blaus comença a preocupar a tots els nivells de l'Estadi Balear. Comptant el partit del Trofeu Nicolau Brondo contra el Santa Ponça, posteriorment la Copa del Rei contra el Novelda (anada i tornada), més els dos partits dels campionat de Tercera Divisió contra el Peguera i el Sant Rafel, encara és el moment que els jugadors de l'Atlètic Balears hagin estrenat el caseller de la positivitat. Ni un sol gol ha pujat en els marcadors, circumstància que no es coneixia en tot el llarg historial de l'entitat. Per tal motiu, fa por pensar el moment en què el primer gol tengui color blanc-i-blau.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.