cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
20°

Futbol Illenc

Cadets Continua envoltat d'èxit, tant esportiu com així mateix espectacular quant a massiva assitència d'aficionats, el Torneig Via 55, que s'està disputant des de principi de setmana al municipal de Llucmajor. Avui dijous se'n disputaran els partits següents: a les 17:00 hores, el guanyador del Badia Cala Millor-Atlètic Sant Gaeità, contra el guanyador del partit La Salle-Joventut Sallista. A les 18.30 hores, el guanyador del Campos-Manacor, contra el guanyador de l'Atlètic Balears-Platges de Calvià.

Ramon Calatayud Ens acaba d'arribar a la redacció una extensa missiva, firmada i rubricada pel jugador Ramon Calatayud, que la temporada passada va militar a la plantilla del Santanyí de la Tercera Divisió. Literalment diu això: «La directiva del Santanyí és impresentable, des del president Bernat Picó fins als directius Alcaraz, Manolo Nicolau i Damià Barceló (actualment l'entrenador), ja que forma part de la directiva. La temporada passada començàrem amb aires de grandesa, pagant molts de doblers per alguns jugadors, i a poc a poc es temeren que les coses es posaven malament. Pagaven una part d'allò estipulat en el contracte amb paperetes de loteria, posaven multes desproporcionades etc, etc. En l'actual temporada segueixen el mateix camí: paguen una barbaritat i tot apunta que la cosa acabarà malament. Damià Barceló, l'entrenador, és el pitjor tècnic que he tengut en tots els anys que he practicat l'esport futbolístic i no ho dic per rancor, ja que sempre vaig jugar fins que la relació mútua es va rompre. Estant al Campos, els jugadors aconseguiren que el destituïssin. Encara que a Santanyí hi havia les mateixes circumstàncies no ho poguérem aconseguir, ja que a més de tècnic era directiu. No m'estranya gens que del gran equip que es va conjuntar la temporada passada no en sabés treure gens de profit i que haguéssim de ser els jugadors, no fent cas de les seves directrius, els qui resolguéssim els respectius partits. Bernat Picó és una persona falsa. No es pot creure cap de les seves promeses. El darrer mes que vaig jugar no el vaig cobrar, ni el cobraré a pesar de totes les promeses del mencionat president. El millor del Santanyí, els pocs aficionats que venien cada diumenge a animar-nos, encara que no jugàvem del tot bé. Gent excepcional que no es mereix ser representada per l'actual directiva», textualment.

Copa Federació El vodevil en què s'havia trasformat la disputa del partit de tornada de la primera eliminatòria de la Copa Reial Federació entre Penya Esportiva Santa Eulària i Ferrioler, ha acabat a la fi com el rosari de l'aurora tal com era d'esperar. Vista la impossibilitat de trobar passatges garantits per viatjar a Mallorca com tampoc per retornar a la seva illa, després de so·licitar-los a la Federació, tant Balear com Nacional, el Santa Eulària ha aconseguit que se li autoritzi la retirada de la competició. Per tal motiu, de manera automàtica, el Ferrioler s'ha classificat per disputar la segona eliminatòria el proper dia 5 amb el Vilafranca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.