algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 14°
14°

Futbol Illenc

Trofeu Jaume Planes Una vegada més es disputarà el tradicional Trofeu Jaume Planes instituït, per homenatge per part del conjunt juvenil al president, que en el transcurs del seu mandat tant va influir per donar suport als efectius jovenets que començaven a defensar els colors futbolístics blanc-i-blaus. La veritat és que don Jaume era una autèntica institució en tot l'entorn de l'Estadi Balear. Just és reconèixer-ho. Serà a partir de les sis i mitja d'avui horabaixa, quant irrompin damunt la gespa de l'Estadi Balear les formacions titulars juvenils de La Salle i l'Atlètic Balears, protagonistes d'aquesta edició i que lluitaran per guanyar-la.

Copa Federació Una nova dificultat ha sorgit en aquesta qüestionada eliminatòria corresponent a la Copa Reial Federació Nacional de Futbol. Si encara no bastàs amb el que va succeir amb motiu del partit d'anada jugat entre Penya Santa Eulària i Ferrioler, partit que es va disputar a partir de les deu del matí, gairebé acaba de repetir-se, en ocasió del partit de tornada, ja que si en principi l'horari s'havia fixat per a les cinc i mitja de l'horabaixa, per culpa de les maleïdes places aèries, s'haurà de disputar començant a les dotze del migdia d'avui dissabte. Eliminatòria carregada d'incidències, en la qual més valdria que no haguessin participat cap dels dos rivals, tant per l'aspecte esportiu com per l'econòmic. Com és natural, el col·legiat Esteban Simonet, nomenat per dirigir aquest polèmic partit, a l'hora de presentar el rebut corresponent, exigirà una dieta doble per la condició de jornada laboral: i mentrestant, a gratar-se la butxaca tant el Ferrioler com Penya Santa Eulària. Encara que en definitiva, tot va arrancar el dia del sorteig, atès que tant el Manacor com el Vilafranca es negaren que el rival pitiús quedàs exempt del sorteig de la primera eliminatòria. Tot amb vista a evitar el que ara desgraciadament acaba de succeir, quant als maleïts passatges d'avió. Repetim que aquest partit de tornada començarà a les dotze d'avui migdia baixa de les ordres del col·legiat Esteban Simonet.

Santanyí-Constància Envoltat d'absoluta normalitat, arribarà l'instant en què s'haurà de disputar el partit de tornada entre Santanyí i Constància. Un zero a dos favorable al conjunt d'Inca posarà les coses molt difícils al conjunt de Damià Barceló, encara que segons notícies arribades desde Santanyí, ens manifestaren que es manté la confiança suficient per remuntar al Camp Nou el dos a zero encaixat. Partit que començarà a les vuit del vespre amb arbitratge de Mulet Pacis.

Santa Margalida Festa a les totes al camp futbolístic Antoni Quetglas Frontera. Inauguració de l'herba artificial, i com a plat fort, el torneig 3x1 que disputaran Reial Mallorca i Barcelona cadets i Margalidà juvenil. Tot començarà a partir de les 18.00 hores.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.