algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
11°

Futbol Illenc

Cadets Via 55 El primer Torneig Futbol Cadets ja és una realitat. La firma esportiva Llucmajorer SL, en col·laboració amb l'Espanya de Llucmajor, té previst organitzar el primer Torneig Via 55, en el qual participaran els quatre primers equips classificats en els grups A i B, a més dels dos primers de Segona Regional, dels grups A, B, C i D dels darrers campionats organitzats per la Federació Balear de Futbol. Torneig que es regirà per les bases del reglament de la Reial Federació Espanyola de Futbol. Dates per a la seva disputa: del 26 al 31 de l'actual mes d'agost. Segons ens va comunicar el coordinador de tal competició, Jaume Malagrana, avui dijous es farà en un local de Can Pastilla una reunió de feina a la qual hem estat convidats.

Sa Pobla Coincidint amb la darrera desena del mes d'agost, es torna a posar en pràctica un any més tota classe d'activitats al Poliesportiu de la feinera vila de sa Pobla. Serà demà divendres que tindrà lloc damunt el rectangle de joc del Poliesportiu una extraordinària confrontació entre els veterans del Reial Mallorca i del Poblera. La majoria dels respectius efectius, autèntiques relíquies del futbol balear, tal com resulta ser Meñico, actual relacions públiques del Cabildo Insular de Las Palmas, que té anunciada la seva visita per prendre part en aquesta confrontació. Partit que començarà a les vuit de l'horabaixa. Ja diumenge, el dia 25, a partir de les 18.30, el plat fort d'aquesta pretemporada. La formació titular del Reial Mallorca de Primera Divisió s'enfrontarà amb el Poblera (versió 3a Divisió), aspirants ambdós a aconseguir l'artístic Trofeu de l'Agricultura, que arribarà a la seva XXIX Edició. Segons notícies de molt de fiar, els dos equips presentaran alineacions de gala.

Tercera Regional Aquest cap de setmana s'aixecarà el teló oficial del campionat de Tercera Regional. Tres partits avançats a dissabte: Vilafranca-Espanya, 18.30 (Tormo Paya); Son Sardina-Artà, 19.00 (Campuzano); Sineu-Andratx, 18.00 (Rosselló Sureda). Ja diumenge, Consell-Alqueria, 19.00 (Muñoz Martín); Son Oliva-Lloret, 10.00 (García Sánchez); Marratxí-Soledat, 18.30 (Marquès Manzano); Collera-Can Pastilla, 18.30 (García Bonet); Col. Sant Pere-Cala d'Or, 18.00 (García Lozano); Arenal-Port Pollença, 19.00 (Pérez Montiel); i Llucmajor-Esporles, 18.00 (Adrover Vallbona).

Estadi Balear La cordialitat i la companpnia a poc a poc es van notant en l'àmbit de la plantilla de Tercera Divisió de l'Estadi Balear. Les cares noves i els veterans ja es van familiaritzant i per acabar-ho d'aglutinar, ahir a la nit, a les dependències de la via de cintura, tots els efectius de Tercera Divisió foren convidats a una suculenta «fideuà» condimentada per un dels amfitrions, com resulta ser Fernando Miró, que a més d'un experimentat joier és un cuiner excel·lent. En una paraula, la nova gestió del president Pepín Jurado comença a generar positivitat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.