algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Futbol Illenc

Alaior Serà a les vuit i mitja d'avui vespre quan surtin al rectangle de joc del recinte dels Set Pins d'Alaior les formacions titulars del Reial Mallorca B i del reestructurat conjunt local. Partit que formarà part de l'historial ja granat de l'entitat, atès que serà el primer que es disputarà sobre l'herba artificial acabada d'instal·lar al ja famós recinte.

Col·legi arbitral En la repesca definitiva de proves físiques que farà el Col·legi arbitral el dia 28 en el poliesportiu de Sant Ferran, cedit gentilment pel Consell de Mallorca, per a tots els col·legiats que no han aprovat darrerament, estan involucrats Moreno Martínez, Nadal Riera i Jaume de la Cámara, com també els qui no s'hi varen presentar, Armenta Fernández, Garza Maisanova, Munar Gelabert, Raúñ Martín, Joan Albiol, Pérez Galera i els menorquins Martínez Os i Bosch Marquès. Igualment, el dia 28 a partir de les set de l'horabaixa a Sant Ferran, optaran a la prova definitiva els qui no superaren el primer intent corresponent a Regional Preferent, Ginard Garcia, Ortiz López, Gómez Romero i Domínguez Mayol, igual que els no presentats Carrillo, Alejandro Becerra, Ortega Gualda i Morey Cámara.

Alternativa mallorquinista Tal com esmentam al començament d'aquesta secció, el Mallorca B s'enfrontarà avui vespre amb l'Alaior. El pròxim dia 14, el conjunt de Tomeu Llompart serà rival de l'Eivissa en l'acte de presentació oficial de la plantilla, mentre que el dia 15, una nova actuació, aquesta vegada enfront de la Penya Santa Eulària per idèntic motiu. Desplaçament a l'illa pitïusa ben aprofitat.

Actualitat blanc-i-blava A poc a poc, les coses es comencen a actualitzar en l'àmbit blanc-i-blau. Reunions consecutives de components de la directiva anterior, com també alguna incorporació nova, projecten gairebé contra rellotge solucionar d'una vegada l'organigrama del club de l'Estadi Balear. Amb ocasió de la reunió mantinguda dilluns es va arribar a la decisió d'assenyalar una data per a la disputa del Trofeu Nicolau Brondo, que tindrà lloc el diumenge dia 18 a partir de les sis i mitja contra el Santa Ponça. Així mateix, es va donar el vistiplau per disputar la primera eliminatòria de la Copa del Rei contra el Novelda el dia 28 de l'acutal mes d'agost a l'Estadi Balear, com igualment la devolució de la visita el dia 4 de setembre. Per part del conjunt juvenil s'ha previst disputar com a partit previ al Nicolau Brondo el corresponent al tradicional Jaume Planas, que fins fa uns anys es disputava anualment.

Torneig Sa Llum Partits per avui dimecres: alevins, cadets i juvenil A, grup A: Montuïri-P. Arrabal (19.00), R. Llull-P. Arrabal (20.30), P. Arrabal-Cide (22.00).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.