algo de nubes
  • Màx: 19.65°
  • Mín: 12.82°
19°

Partits del cap de setmana

Ferrioler-Binissalem
El Ferrioler, malgrat que no està en el seu millor moment, no ha de tenir, almanco en teoria, dificultats per aconseguir tres punts més davant el Binissalem. En tot cas, els de Bestard no poden badar, per no trobar-se implicats en el darrer moment en la lluita per evitar el descens.

Àrbitre: Martínez Os
Hora: 17.00 (avui)

Sóller-Sp Maonès
Transcendental partit a Can Maiol entre dos equips que necessiten el triomf. Una derrota situaria un equip o l'altre ben a prop de l'abisme. El Sóller, pel fet de jugar a casa, té avantatge, però l'Sporting, de la mà de Lluís Vidal, ha reaccionat i millora jornada rere jornada.

Àrbitre: Soro Pérez
Hora: 16.30

Montuïri-Santanyí
El Montuïri necessita imperiosament el triomf per no veure agreujada la seva ja complicadíssima situació. El conjunt montuïrer, en tot cas, no ho tindrà gens fàcil, ja que el Santanyí, que disposa de futbolistes de gran qualitat, està en el seu millor moment.

Àrbitre: Quesada Segura
Hora: 17.00 (avui)

Manacor-P Calvià
El Manacor té ja poques opcions de disputar la lligueta d'ascens a Segona Divisió B. En tot cas, és evident que les poques que encara té impliquen el triomf davant el Platges de Calvià. Els de Magaluf, però, no poden badar, ja que la classificació s'ha igualat molt.

Àrbitre: Duarte
Hora: 12.00

UE Poblera-Eivissa
L'Eivissa, pletòric de moral després de superar el Manacor diumenge passat, visita demà sa Pobla amb l'obligació de guanyar per mantenir intactes les seves opcions de permanència. El conjunt pobler, en una zona tranquil·la, és superior, però ho haurà de demostrar al camp.

Àrbitre: De la Cámara
Hora: 16.30

S Eulària-Constància
El Constància, líder de Tercera amb dos punts d'avantatge sobre l'Atlètic Balears, visita Santa Eulària en el partit més atractiu de la 30a jornada. El conjunt eivissenc faria una important passa cap a la disputa de la lligueta d'ascens si aconseguís la victòria.

Àrbitre: Sureda
Hora: 17.00

S Ponça-Vilafranca
La lògica fa pensar en un triomf del Vilafranca, encara que el Santa Ponça ja ha demostrat a bastament durant la temporada que pot guanyar qualsevol rival, per complicat que pugui semblar. El Santa Ponça, per la seva banda, afronta el partit en un bon moment.

Àrbitre: Sánchez Vallès
Hora: 17.00

Felanitx-Arenal
Duel tramscendental entre dos equips situats en zona de descens. El Felanitx, coer i sense cap mostra de reacció, rep un Arenal que no fa gaire setmanes pareixia tenir la permanència assegurada i que ha encadenat una sèrie de derrotes que l'han situat en el pou.

Àrbitre: Fornés Bover
Hora: 16.00

Alaior-At Balears
L'Atlètic Balears és favorit gairebé sempre que surt al terreny de joc. En principi, el conjunt blanc-i-blau no ha de tenir dificultats per superar l'Alaior, encara que els menorquins mai no són un rival fàcil a Los Pinos. Es preveu una lluita prou interessant.

Àrbitre: Serrano Pérez
Hora: 16.30

Espanya-Cardassar
L'Espanya està en ratxa, abandonà després de moltes setmanes la coa de la classificació i s'atraca a la permanència. El Cardassar està fent una gran campanya, juga sense gens de pressió i en circumstàncies normals seria el guanyador. La moral és la millor arma de l'Espanya.

Àrbitre: Lara Medina
Hora: 17.00

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.