algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Kresic: «Sumar un punt ens va molt bé»

El tècnic vermellenc es conforma amb l'empat sense gols que va treure el seu equip a Tenerife

L'entrenador del Reial Mallorca, Sergio Kresic, es va mostrar satisfet per l'empat sense gols que aconseguí el seu equip al camp del Club Deportivo Tenerife i per l'actitud dels seus jugadors. «L'equip ha bregat molt», assegurà ahir a la roda de premsa oferida després del partit a l'Heliodoro Rodríguez López.

«Quan no es pot guanyar, quan no pots arribar a sumar els tres punts, ja és prou bo sumar-ne un». Pel tècnic croat, el més important és que el Mallorca «continua sumant punts en la seva lliga particular», tot i que ahir encara no va ser capaç de fer un sol gol al porter del conjunt canari, Julio Iglesias.

Kresic va fer una lectura positiva del matx per les circumstàncies que l'han envoltat des del principi: dos equips que lluiten per sortir de la part baixa. «Quan hi tants nirvis, la situació és tan complicada, el més important és no fer floritures; qui manté la calma és qui acaba sortint d'allà baix».

Insistint en aquest aspecte, Kresic afirmà: «Ara hi ha una gran tensió en aquest tipus de partits. Per jugar bé està clar que s'ha d'estar fresc i en aquesta mena de matx, quan et veus obligat a guanyar, la por de cometre errades no et deixa fer res. Almenys podem lluitar, córrer, no deixar pensar el rival i tenir una bona col·locació».

El Mallorca només va tenir una ocasió clara de gol i va ser en el temps de descompte de la segona part, quan Carlos es va plantar amb poc angle davant la porteria de Julio Iglesias. Kresic explicà que en el partit d'ahir «el més important no era atacar, sinó sumar punts», per la qual cosa l'empat és força positiu.

Segons el tècnic croat, una de les claus del matx ha estat el joc del Tenerife, que ha evitat que el Mallorca pogués desplegar amb comoditat el seu domini: «Cada partit és molt distint, si no ja no aniríem al futbol. Hi ha vegades en què el rival t'obliga a realitzar un tipus d'esforç i hi ha vegades en què l'esforç ha de ser un altre. S'ha de tenir en compte també que no jugam sols en el camp, hi ha un rival que també juga».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.