• Màx: 16.54°
  • Mín: 7.61°
16°

A aquest Deportivo no hi ha qui l'aturi

Els tres gols de Diego Tristán condemnen un Osasuna que torna a la zona calenta de la taula

OSASUNA 1
DEPORTIVO 3

OSASUNA: Unzué, Yanguas, Cruchaga, Contreras, Josetxo, Alfredo, Puñal, Rivero, Gancedo, Palacios i Aloisi.
Iván Rosado per Yanguas, Muñoz per Puñal i Lekumberri per Palacios.
DEPORTIVO: Molina, Scaloni, Héctor, Naybet, Romero, Sergio, Mauro Silva, Víctor, Valerón, Fran i Diego Tristán.
Duscher per Sergio, Capdevila per Fran i Makaay per Diego Tristán.
ÀRBITRE: Medina Cantalejo (comitè andalús). Amonestà Yanguas, Rivero i Contreras per part de l'equip local i Mauro Silva i Molina per part de l'equip visitant.
GOLS:
0-1: minut 6, Diego Tristán.
0-2: minut 17, Diego Tristán.
0-3: minut 32, Diego Tristán de penal.
1-3: minut 90, Aloisi de penal.
INCIDÈNCIES: Abans del començament del partit es guardà un minut de silenci per la mort d'Alfredo Goyeneche, president del Comitè Olímpic Espanyol.

El Deportivo de la Corunya s'imposà a domicili a l'Osasuna (1-3) en partit disputat a l'estadi El Sadar de Pamplona. El conjunt corunyès està en «raxta» i arriba a aquest darrer tram de la temporada en un estat de forma que sembla insuperable per tots els seus rivals. Mitja hora d'inspiració del seu davanter centre Diego Tristán, autor d'un «hat-trick», acabà amb un impotent Osasuna que, amb la derrota a casa, torna a ficar-se de ple en el caramull d'equips que lluiten per allunyar-se de la zona perillosa de la classificació.

Els de Javier Irureta brodaren el futbol en la primera part, sent la mostra més clara del seu joc el sensacional segon gol del trigolejador d'ahir, per relaxar-se en la represa i permetre, en el darrer minut, el gol de l'honor, de penal, del conjunt de Lotina, fent una demostració de força, qualitat, efectivitat i prudència quan tot està dat i beneït.

La carta amagada d'Irureta
El tècnic deportivista Javier Irureta sap molt de futbol i encara més de psicologia. Durant els dies previs al partit d'El Sadar, el basc havia donat a entendre que Diego Tristán seria víctima de les seves «famoses» rotacions i que seria a la banqueta enfront l'Osasuna. I efectivament. L'andalús fou assegut pel seu entrenador però en el minut 85 de partit i després de fer tres gols en mitja hora que sentencià l'enfrontament.