algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Partits del cap de setmana

Cardassar-Binissalem  

La classificació s'ha estret molt en les darreres setmanes i el Binissalem, molt irregular, no té encara la permanència assegurada. El Cardassar, de la mà de Pere Vicens, està fent una gran campanya i la teoria diu que no ha de tenir dificultats per aconseguir tres punts més.

Àrbitre: Duarte Ramírez
Hora: 17.00

Sp Maonès-Ferrioler  

L'Sporting Maonès, que diumenge passat aconseguí un valuós empat dins Binissalem, té demà un molt complicat compromís davant el Ferrioler. El conjunt de Darder és millor, però el conjunt menorquí està necessitat de punts per alleugerir la seva difícil situació.

Àrbitre: Escribano
Hora: 16.30

Santanyí-Sóller  

El Santanyí, a la fi, sembla que ha emprès el camí perquè la seva plantilla tregui profit de la inqüestionable qualitat dels seus homes. Després que el conjunt de Damià Barceló derrotàs en la darrera jornada el Ferrioler a domicili, s'ha de pensar en un altre triomf local.

Àrbitre: Ramon Cruz
Hora: 16.00

P Calvià-Montuïri  

El Montuïri es troba immers dins la lluita per evitar el descens, especialment després que fos derrotat diumenge passat en es Revolt per l'Eivissa. El Platges de Calvià, per la seva part, no pot badar per no tenir problemes de darrera hora a la zona baixa de la classificació.

Àrbitre: Bauzà
Hora: 17.00

Eivissa-Manacor  

Un Eivissa pletòric després de guanyar diumenge dins Montuïri rep demà la visita del Manacor. El conjunt eivissenc, en una molt complicada situació a la classificació, ha de menester la victòria per mantenir intactes les seves opcions de permanència.

Àrbitre: Martín García
Hora: 12.00

Constància-UE Poblera  

Duel d'històrics amb clar color local. El Constància, que diumenge resolgué amb victòria la difícil visita a Manacor, rep avui la UE Poblera. El conjunt de Martí Munar, golejat diumenge pel Vilafranca, es troba a la zona alta i mai no és un rival fàcil de superar.

Àrbitre: Lara Medina
Hora: 16.30

Vilafranca-Santa Eulària  

El Vilafranca, amb un peu i mig a la lligueta d'ascens, té un molt complicat compromís davant la Penya Esportiva Santa Eulària. Es preveu un partit intens i molt disputat entre dos equips que juguen bé al futbol. La lògica fa pensar en un triomf local, però no ho tindran fàcil.

Àrbitre: Fornés Bover
Hora: 16.30

Arenal-Santa Ponça  

L'Arenal, que fa unes setmanes semblava haver dit adéu als darrers llocs, es troba una altra vegada en una molt complicada situació. El Santa Ponça, un equip extremadament irregular, és sempre un rival complicat i, a més a més, necessita els punts per alenar tranquil.

Àrbitre: Albiol González
Hora: 16.30

At Balears-Felanitx  

L'Atlètic Balears no ha de tenir cap problema per aconseguir tres punts més davant el Felanitx. Ni l'al·licient que sempre suposa estrenar entrenador pot fer que el Felanitx puntuï davant l'onze de Benigno Sánchez. Tot fa pensar en una golejada local.

Àrbitre: Pérez Granado
Hora: 17.00

Espanya-Alaior  

L'Espanya ha reaccionat a les darreres jornades, ha deixat de ser el coer i afronta demà la visita de l'Alaior com una nova final. Malgrat la millor classificació dels menorquins, el conjunt de Llucmajor afronta el partit amb il·lusió i confiança. Seran noranta minuts de lluita.

Àrbitre: Quesada Segura
Hora: 17.00

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.