algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

El Mallorca B es deixa vèncer pel coer

Dues errades defensives dels de Tomeu Llompart donaren la victòria al conjunt del San Fernando

S. FERNANDO 2
MALLORCA B 1

SAN FERNANDO: González (1), Sixto (2), Esteban (3), Castellet (2), Antonio Jesús (2), Raúl Espinola (2), Ricardo Trobbiani (3), Orife (2), Oscar Silva (2) i Batista (1).
Fassián (1) substituí Trobbiani (minut 48), Sanlucar (1) a Batista (minut 69) i Francis (-) a Orife (minut 90).
MALLORCA B: Alberto (1), Herrero (1), Julio (1), Miguel Sánchez (1), Zarandona (1), Viale (1), Reynés (1), Amate (1), Quique Mateos (2), Riera (1) i Tuni (1).
Quique Romero (1) entrà per Zarandona (minut 45), Morgado per Amate (1) i Juanulu (-) per Miguel Sánchez.
ÀRBITRE: Pardo Calvo, de València. Amonestà Trobbiani, Batista, Fassián, Zarandona i Quique Romero.
GOLS: 1-0: Min. 45, Ricardo.
2-0: Minut 72, Orife.
2-1: Minut 82, Riera.
ESTADI: Bahía Sur. Uns mil espectadors.

Dues errades defensives del Mallorca B, ambdues en tretes de còrner, varen provocar la derrota dels homes de Tomeu Llompart en un partit en el qual el San Fernando va saber aprofitar al màxim les facilitats donades pels balears. La primera part va tenir un clar color local, amb domini de la pilota i amb ocasions per avançar-se al marcador per part dels jugadors mallorquinistes. Després de la represa, i amb l'u a zero en contra, el Mallorca B es va fer amb el control del partit, però no va saber doblegar un San Fernando que es va mostrar molt segur en defensa.

Als primers 45 minuts, els jugadors visitants es varen veure desbordats per la iniciativa al joc del conjunt gadità. El San Fernando, des dels compassos inicials es va fer amo de la pilota i del control del partit. D'aquesta manera, els primers 45 minuts varen ser dominats pels jugadors locals, tot i que els va ser molt difícil aconseguir que el marcador reflectís aquesta superioritat. Tal vegada perquè s'esperava un equip amb menys agressivitat o pel que fos, la realitat és que el Mallorca B no va trobar el lloc al camp en cap moment. Mentrestant, els andalusos, sense fer un gran partit, sí que jugaven suficientment bé per merèixer qualque gol.

La primera opció dels locals va arribar al quart d'hora, amb una acció que Óscar Silva no va saber definir. Poc després, és el mateix Óscar Silva qui, de nou, dins de l'àrea mallorquinista, envía l'esfèric massa alt. El San Fernando arribava amb claredat, però assortadament li faltava punteria. El Mallorca B li costava sortir amb la pilota controlada. L'única ocasió amb perill del filial vermellenc en tota la primera part, és una acció de Tuni que, de cap, remata fora, per poc. El gol del San Fernando va arribar a punt d'arribar al descans i despertà el filial del seu somni, ja que a la represa es va llançar cap a dalt a la recerca de l'empat. I tingué algunes ocasions per aconseguir-lo, però no n'arribà a materialitzar cap.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.