cielo claro
  • Màx: 21.13°
  • Mín: 13.08°
21°

El Filial acara un nou repte

El filial es bat al San Fernando, un rival directe per eludir el descens

El Mallorca B torna a acarar avui (12.00 hores) un nou repte contra un altre dels seus rivals directes per evadir la categoria, el San Fernando. El conjunt gadità, coer amb 23 punts, necessita imperiosament la victòria per no enfonsar-se definitivament a Tercera Divisió, però els homes de Tomeu Llompart (amb 26 punts) tampoc no estan per tirar coets.

Així, el partit es presagia trepidant, amb dos equips que sortiran a matar per sumar els tres punts i deixar de veure el futur tan fosc i amb la peculiaritat que el San Fernando fou l'únic equip que el filial pogué derrotar al Lluís Sitjar durant la primera volta.

Tot apunta que el tècnic inquer repetirà l'alineació que la setmana passada derrotà el Coria (2-1), penúltim a la taula, amb Alberto sota pals, Herrero, Miquel Sánchez, Julio, Campos, Amate, Viale, Juanlu, Riera, Morgado i Reynés. No obstant això, podria ser que finalment Llompart es decidís a alinear Tuni, que esdevingué clau als dos darrers partits que el filial va jugar a casa contra el Jerez i el Coria, respectivament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.