El Rayo Vallecano guanya l'Alabès i abandona la coa

RAYO VALLECANO: Etxeberría, Ferrón, Mainz, De Quintana, Alcázar, Pablo Sanz, Quevedo, Peragón, Arteaga, Míchel i Bolic.
Helder per Arteaga, Glaucio per Bolic i Azkoitia per Peragón.
DEPORTIVO ALABÈS: Kike, Geli, Coloccini, Téllez, Llorens, Pablo, Turiel, Astudillo, Ibón Begoña, Magno i Rubén Navarro.
Jordi per Magno, Karmona per Ibón Begoña i Witschge per Turiel.
ÀRBITRE: Pérez Burrull (col·legi càntabre). Amonestà Quevedo per part del Rayo i Begoña, Llorens, Téllez i Pablo per part de l'Alabès. Expulsà, per doble amonestació, el local Ferrón (m. 95).
1-0: minut 53, Peragón de penal.
2-0: minut 76, Bolic.

L'Alabès deixà fugir la possibilitat de ser colíder de la Primera Divisió amb el Reial Madrid després de perdre ahir al davant el Rayo Vallecano (2-0), en partit ajornat corresponent a la devuitena jornada de lliga i suspès el passat 23 de desembre per la neu. Peragón de penal, als vuit minuts de la represa, i Bolic a un quart d'hora per al final, donaren tres punts al seu equip que els permet sortir del darrer lloc de la classificació.