algo de nubes
  • Màx: 20.4°
  • Mín: 13.1°
20°

Luque assegurà que el partit estava ben plantejat

«El míster no pot sortir a marcar gols»

«El míster ha plantejat molt bé el sistema a seguir davant el Valladolid, però si nosaltres no aprofitam les oportunitats, ell no pot sortir a marcar els gols». Així de clar es manifestà Albert Luque, l'únic golejador mallorquinista del partit disputat al Nuevo Zorrilla, al final del matx. El davanter afegí, no obstant això, que «l'equip ha jugat molt bé, sobretot en la darrera mitja hora de partit. Hem aconseguit crear moltes ocasions, però les hem fallades totes i no hem aconseguit marcar».

En aquest sentit, Luque va assegurar que «el problema és que sempre esperam reaccionar amb el marcador en contra, si ho féssim des d'un principi estaríem molt més amunt a la taula de classificació». Pel que fa al partit en concret, el golejador mallorquinista denuncià que «hem creat moltes ocasions, el que vol dir que l'equip juga bé, però si no aconseguim marcar és molt difícil guanyar un partit». Pel que fa a la situació del Reial Mallorca després de la jornada d'ahir, Luque confessà que «serà molt difícil guanyar a Las Palmas, i més després d'avui (per ahir). El que hauríem d'haver fet era guanyar avui (per ahir)».

De la mateixa opinió és Carlos Domínguez, qui confessà que «està clar que estam preocupats perquè estam fent les coses bé i estam en posició de descens. A las Palmas hem de sortir a guanyar per poder sortir d'aquí» i afegí que «hi ha un bon equip i també ganes, però les coses no ens surten gaire bé». A l'hora de valorar el partit, el mallorquinista es manifestà en el mateix sentit: «El millor del partit ha estat l'actitud de l'equip, que sempre ha cercat el gol». Carlos confessà que «el segon gol ens ha fet molt de mal i ens ha caigut el món a damunt, però quan nosaltres hem marcat la sensació ha estat a l'inversa». A nivell personal, el fet que el segon gol pucelà arribàs només de sortir ell al camp, li féu «especial mal».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.