nubes dispersas
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
22°

Manolo Moyà: l'etern amic del gol

El davanter de l'Atlètic Balears ja ha aconseguit marcar sis gols en quatre jornades

No basta ser quasi sempre el màxim golejador per triomfar al món del futbol. Manolo Moyà, nascut a Palma el vint-i-u de novembre de l'any 73 "té, per tant, vint-i-set anys" ha estat sempre enamorat del gol. Enguany, en quatre partits, ja n'ha fet sis i és el màxim artiller de la categoria. Mallorca, dos anys al Granada, una temporada i mitja al Cartagonova, poc més de quatre mesos al Terrasa formen part del seu currículum, amb el gol sempre com una constant. Ara, defensa per segona temporada la camiseta de l'Atlètic Balears i compagina la seva feina professional de comercial amb el món del futbol. Enrere, han quedat els temps en què tot feia pensar que el seu futur anava lligat a la glòria del triomf, els doblers i la fama.

Format a les categories inferiors del Cide "coincidí amb Nando Pons", acabada la seva etapa de juvenil firmà pel Mallorca i no tardà a convertir-se en el golejador del filial. Arribà a jugar amb la primera plantilla del Reial Mallorca a Segona Divisió, malgrat que mai no ho va fer de titular. «És una espina que tenc clavada. Mai no vaig jugar noranta minuts amb el primer equip», recorda. Les raons per les quals no arribà a obtenir un lloc a l'onze titular són diverses, però Manolo té clar que mai no disposà de la confiança dels distints entrenadors. «La campanya que començà Irulegui a la banqueta tenia opcions, havia fet una bona pretemporada, però amb l'arribada de Bartomeu Beltran a la presidència es produïren una sèrie de fitxatges que relegaren Manolo.

«M'ha faltat sort. Crec que vaig demostrar que podia fer gols, però no me'n donaren l'oportunitat», assegura. La temporada passada, el davanter fou, altre cop, el màxim golejador del seu equip "en aquest cas, l'Atlètic Balears", però malgrat comptar amb alguna oferta decidí continuar a Ciutat. «Som casat, tenc feina a Palma i, malgrat que he rebut una oferta de l'Osca, em vaig estimar més quedar a l'Atlètic Balears. Econòmicament no em compensava i la veritat és que estic content. Entrén vora casa, la directiva compleix amb el pactat i pas gust d'entrenar i jugar. En cas contrari, ho deixaria», explicà.

Finalment, i sobre la Tercera Divisió balear, Manolo assegura que afronta una nova campanya amb il·lusió, però conscient que l'objectiu de l'ascens és complicat. «Tots coneixem quines són les limitacions de la Tercera Divisió balear. La temporada passada, l'Atlètic Balears va fer una gran campanya, i no tinguérem gaire dificultats per aconseguir el títol, però a l'hora de disputar la lligueta d'ascens les coses no ens varen anar gens bé. Enguany, de moment, hem començat bé la Lliga, però queda molt per davant... L'hora de la veritat és encara molt enfora... En tot cas, el cert és que em faria molta il·lusió aconseguir l'ascens amb l'Atlètic Balears per poder jugar a Segona Divisió B una altra vegada», comentà Manolo Moyà, de professió comercial i golejador de vocació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.