algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

El triomf fa campió el Madrid

El conjunt blanc s'enfronta a l'Alabès en el Santiago Bernabeu

El Reial Madrid té avui, per segona setmana consecutiva, l'oportunitat de proclamar-se campió de Lliga, en aquesta ocasió sense dependre dels resultats aliens: li basta guanyar dissabte l'Alabès per fermar el títol dues setmanes abans que finalitzi el campionat. Les estadístiques estan a favor del conjunt blanc, que s'ha imposat en 13 dels 17 partits disputats en el seu estadi. L'Alabès, que ocupa la novena posició a la classificació, només ha guanyat en quatre ocasions a domicili, amb un 1-2 davant el València com a resultat més destacat.

L'entrenador madridista, Vicente del Bosque, comptarà amb tots els seus homes habituals, excepte amb Fernando Morientes, si bé Raúl González i Savio Bortolini s'han entrenat durant la setmana a mig ritme per una sobrecàrrega d'abductors i molèsties en el quadríceps dret, respectivament. A l'Alabès, recuperat ja de l'esforç físic realitzat a la final de la Copa de la UEFA, serà baixa el romanès Cosmin Contra, sancionat.

A l'espera d'una travelada del Reial Madrid continuarà el Deportivo, sempre que derroti el Valladolid. S'enfrontaran a Riazor l'únic equip que no ha perdut a casa i un dels dos "l'altre el Racing" que no ha guanyat fora. Sota la porteria corunyesa hi serà, finalment, el camerunès Jacques Songo'o, alliberat pel seu seleccionador. El titular Molina està sancionat i el txec Kouba continua lesionat. El València haurà de recompondre l'ànim per visitar el Racing. Els de Cantàbria són penúltims i podran aprofitar el comprensiu desànim i el cansament dels valencianistes.

També destaca el Barcelona-Oviedo, ja que els catalans es juguen entrar a la Lliga de Campions la temporada pròxima i el conjunt asturià la permanència. El Celta viatjarà a Las Palmas sense Karpin, sancionat. Las Palmas, per la seva part, recupera Jarni per la banda esquerra.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.