cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 23°
27°

Àrbitres 3a Divisió

Ja hem arribat a la baixada del teló oficial del campionat de la Tercera Divisió. Perquè no falti emotivitat, tant a la part alta com a la coa de la classificació, i amb molt d'encert, la Federació Balear, mitjançant el comitè respectiu, va manar que tots els partits comencessin a la mateixa hora, almanco aquells partits en els quals els rivals estan immersos en la classificació per disputar la lligueta d'ascens, així com els que lluiten per no descendir a la categoria preferent. Vilafranca-Ferrioler (Martínez Os), Cardassar-Alaior (Guerrero Maria), Pollença-Espanya (De la Cámara Fuster), Santa Ponça-Montaura (Mulet Pacis), Eivissa-Binissalem (Quesada Segura), Constància-Penya Santa Eulàlia (Ferrer Perelló), Sóller-Platges de Calvià (Sánchez Vallés), Atlètic Ciutadella-Montuïri (Fernández Riudavets), Spòrting Maonès-Manacor (Bastida García), Unió Esportiva Poblera-Atc. Balears (García Vaquero).

Recurs denegat Estam en condicions d'avançar que el Comitè d'Apel·lació de la Federació Nacional de Futbol desestimà el recurs interposat per la directiva de l'Atlètic Ciutadella quan no va estar d'acord amb la decisió del Comitè de Competició respecte de l'alineació incorrecta de dos jugadors del Santa Ponça en el partit ajornat i disputat el Dijous Sant. A partir d'ara, només els manca esgotar les vies legals previstes, com és demanar empara al Comitè de Disciplina Esportiva de la Reial Federació Nacional. Tot aquest interès es pega bufetades amb allò que pensen els jugadors, ja ben farts del tracte rebut per part de la Junta Directiva, que sembla voler aconseguir la permanència des dels despatxos.

Interrogants Quatre equips es troben involucrats en el descens de Tercera Divisió a Regional Preferent. Un d'ells, el Pollença, ja ha baixat oficialment. Encara resten els noms dels altres dos, circumstància que afecta el Montaura, l'Espanya i l'Atc. Ciutadella. Un punt aconseguit pel Montaura a Santa Ponça i alhora una derrota de l'Espanya a Pollença, significaria la salvació del club de Mancor de la Vall sense esperar el resultat del partit entre el Ciutadella i el Montuïri.

Sopar de companyonia El passat dimarts, la totalitat de la plantilla de l'Atc. Balears fou homenatjada amb un sopar de companyonia per part del president de la Comissió de Propietaris de l'Estadi Balear, Jeroni Petro. Un detall que els havia promès celebrar una vegada s'haguessin proclamat campions de la Tercera Divisió, i amb l'afegit de la prima en metàl·lic. El sopar tingué lloc al Mesón El Ruedo i durant la celebració la direcció del local es va desviure pels trenta-quatre comensals que hi varen assistir. Un detall que ens va emocionar a molts va ser el fet de veure que uns dels empleats que s'afanyà a atendre l'ambaixada blanc-i-blava era l'antic exjugador Lluís Real, el famós crac en la seva etapa futbolística en un altre temps.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.