algo de nubes
  • Màx: 19.16°
  • Mín: 9.02°
19°

El Barça ratifica Serra Ferrer com a tècnic per a la temporada 2000-01

Exercirà la doble funció de director tècnic i entrenador

Ahir vespre, el tècnic mallorquí Llorenç Serra Ferrer fou ratificat com a entrenador del Futbol Club Barcelona per a la temporada 2000-2001. D'aquesta manera, Serra Ferrer, que ja ha dirigit els primers entrenaments de pretemporada de la plantilla barcelonista, agafarà el relleu de l'holandès Louis van Gaal en la banqueta blaugrana, la qual cosa el tècnic de sa Pobla qualificà com un «honor i un gran repte personal».

Serra Ferrer exercirà la doble funció de director tècnic i d'entrenador del primer equip, mentre que Carles Rexach assessorarà la Junta en matèria esportiva, encara que no ocuparà cap càrrec de directiu.

El tècnic pobler ja mantingué ahir dematí una reunió amb el president Joan Gaspart i amb l'assessor esportiu, Carles Rexach, en la qual per espai de gairebé una hora i mitja tractaren temes referents a la planificació de la plantilla de cara a la imminent temporada. De la reunió no transcendí gaire cosa i Joan Gaspart es limità a dir que «estam treballant», sense donar cap pista sobre els jugadors que interessen el Barça i els que integren la llista de transferibles.

D'altra banda, Joan Gaspart presentà ahir la cúpula del seu consell directiu, on Joan Castells figura com a vicepresident primer i Àngel Fernández com a vicepresident segon; les places vacants s'anunciaran després del congrés de penyes, que se celebrarà el 22 d'agost.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.