algo de nubes
  • Màx: 18.28°
  • Mín: 8.69°
18°

El Mallorca debuta a Palma amb el Valladolid

El conjunt d'Aragonés s'enfronta al Deportivo, Barcelona i Reial Madrid en tres jornades consecutives

La primera jornada de Lliga de Primera Divisió, que tindrà lloc el pròxim deu de setembre, suposarà el debut del Reial Mallorca a Son Moix davant el Valladolid, segons el sorteig efectuat ahir durant l'assemblea general de la Federació Espanyola de Futbol.

El plat fort de la primera jornada serà, sens dubte, l'enfrontament al Santiago Bernabéu entre el Reial Madrid i el València. El FC Barcelona, per la seva part, rebrà la visita del Màlaga, mentre que el Deportivo de la Corunya rivalitzarà a Riazor amb l'Athletic de Bilbao.

El Mallorca visitarà en la segona jornada el València d'Héctor Cúper, mentre que en la tercera serà el Màlaga el rival a Son Moix. El sorteig ha ofert al Reial Mallorca un extremadament complicat final d'octubre i principi de novembre. Així, a la sisena jornada de Lliga, que tindrà lloc el 22 d'octubre, el Mallorca visitarà la Corunya i set dies després rebrà el FC Barcelona a Son Moix. El primer de novembre, que és dimecres, a més a més, el Mallorca visitarà el Santiago Bernabéu per completar deu dies complicadíssims. El Mallorca finalitzarà la primera volta a Oviedo el vint-i-u de gener.

A la segona volta, el mes de març es presenta extremadament complicat, ja que els homes de Luis Aragonés rebran el Deportivo dia quatre, visitaran Barcelona una setmana després i s'enfrontaran al Reial Madrid a Son Moix dia devuit. El Reial Mallorca acaba la Lliga a l'estadi de Son Moix de Palma davant el Reial Oviedo.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.