algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
14°

Frank Rijkaard: «Per ventura som massa dur, però conec les lleis del futbol»

L'exseleccionador assegurà que tots els jugadors «estaven profundament deprimits»

Frank Rijkaard, que dimití dijous a la nit com a seleccionador d'Holanda després de caure davant Itàlia a les semifinals de l'Eurocopa 2000 afirmà ahir als periodistes que «per ventura» és dur amb ell mateix, però que coneix les «lleis del futbol» i per això prengué tan sorprenent decisió.

Rijkaard admeté que «fou una nit dura». «Vaig estar amb el grup fins molt tard. Fou una estona intensa, molt emocionant, gens fàcil. Vaig mirar els meus ajudants i els jugadors a la cara i se'ls veia disgustats. Volíem guanyar», indicà.

L'exseleccionador holandès afegí que tots els jugadors «estaven profundament deprimits i sortiren les emocions. Primer els vaig agrair el seu suport i els vaig intentar consolar, però és un mal moment que ells havien de superar per si mateixos, perquè en aquests casos sobren les paraules».

«Si mires el partit, tinguérem dues grans ocasions d'aconseguir la victòria. Vàrem estar onze jugadors contra deu. Tinguérem el partit a les nostres mans, però ens fugí a poc a poc. Arribar als penals fou psicològicament molt dur. Fou una victòria per Itàlia mantenir l'empat a zero», afegí.

Rijkaard no modificà el seu habitual rostre calmat i, fins i tot, mostrà alguna rialla i comentà que els dos anys en els quals havia estat en el càrrec no han estat «un camí de roses».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.