algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

Benítez: «Hem sabut desgastar el rival»

El tècnic es mostrà molt satisfet pel resultat

L'aparició de Gustavo Benítez en la sala de premsa reflectí l'altra cara de la moneda, ja que atengué els mitjans de comunicació molt satisfet pel resultat aconseguit. «Hem aconseguit una victòria molt important i que ens ajudarà molt a sortir de la delicada situació en la qual ens trobam actualment. Crec que mentre sumem punts, no ens han d'importar els resultats dels altres equips, sobretot dels equips que ens vénen darrere. També opín que el més important ara és assegurar els punts de casa, ja que crec que aquesta serà la clau de la nostra salvació.

Beníten destacà l'esforç i el gran partit que jugaren els seus homes, però també reconegué que el Mallorca tenia un petit «handicap» en haver jugat dijous passat en competicions europees: «És difícil recuperar-se de l'esforç que suposà el partit contra el Galatasaray en només tres dies, per això jo he vist el Mallorca una mica espès i mancat d'idees. Però amb això no vull treure mèrit al partit jugat pels meus homes, ja que els nostres contracops foren molt precisos i hem sabut cercar els espais. M'ha agradat molt el meu equip, el Racing ha estat sempre un equip molt ordenat. Hem sabut esperar el rival i hem creat molt perill en totes les nostres sortides. També hem sabut desgastar els jugadors locals, que evidentment han pagat una mica l'esforç de dijous passat.

Benítez, a causa de la forta sanció imposada al porter titular Ceballos, es veié obligat a alinear el porter belga Lemmens, que fou un dels homes més fluixos del conjunt santanderí. En la roda de premsa se li demanà una valoració de l'actuació del seu porter, a la qual cosa contestà: «Ha tingut un parell de petites errades per la falta de ritme i la manca de partits en competició. Sobretot el que més se li ha notat és una mica de falta de confiança a l'hora de sortir en les pilotes altes. Però crec que a poc a poc anirà millorant i aviat veurem l'autèntic Lemmens i comprovarem el perquè del seu fitxatge».

La principal conclusió que tragué el tècnic del Racing fou que aquesta victòria donarà molta moral i confiança de cara a afrontar els propers compromisos.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.