algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

Nicolas Anelka pot convertir-se en breu en nou jugador del Reial Madrid

Si el fitxatge es tanca, el club blanc pagarà més de 5.000 milions

Nicolas Anelka podria convertir-se en les pròximes hores en nou jugador del Reial Madrid, si fructifiquen les negociacions que estan duent a terme el club madridista, l'Arsenal i el mateix jugador.

Segons l'agent del jugador, Marc Roger, durant les negociacions hi ha una diferència principal, que són uns 500 milions de pessetes. L'Arsenal demana 5.600 milions de pessetes pel jugador, i el Reial Madrid no sembla disposat a pagar-ne més de 5.000.

Mentrestant, el jugador descansa amb la seva família a Trappes, devora París, però està en contacte permanent amb el seu representant, per veure com avança el tema del seu fitxatge.

Precisament el germà de Nicolas Anelka, Didier, confirmà que el Reial Madrid està negociant amb l'Arsenal per fitxar el seu germà, si bé afegí que no n'és l'únic club interessat: «És veritat que hi ha negociacions amb el Reial Madrid, però també hem tornat a tractar amb altres equips espanyols i italians».

Didier Anelka no volgué donar tots els noms d'aquests equips: «De moment estam negociant amb cinc clubs d'Itàlia, que són sobretot del nord, i que són competidors del Lazio»

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.