El Mallorca B es jugarà la permanència en el darrer partit davant l'Hèrcules

OSASUNA 3
MALLORCA B 2

OSASUNA: López Vallejo (3), Descarga (2), Jusué (2), Aitor (2), Matito (3), Markovic (2), Palacios (2), Puñal (2), Morales (2), Alfredo (3) i Arteaga (2).
Trezciak (2) per Morales en el minut 62, Tiko (2) per Markovic en el minut 70 i Sanzón (1) per López Vallejo en el minut 80.
MALLORCA B: Leo Franco (3), Braña(1), Vaqueriza (0), Porto (0), Ivo (1), Alyson (1), Martí (1), Sastre (1), Cámara (1), Diego (2) i Ramon (1).
Maldonado (1) per Sastre en el minut 62 i Valerón (1) per Càmara en el minut 72 i Pereda (-) per Alyson en el minut 79.
ÀRBITRE: Campos Andreu (col·legi valencià). Amonestà Aitor, Markovic i Tiko per part de l'Osasuna i Braña i Ramón per part del Mallorca B. Expulsà Puñal per doble amonestació.
1-0. minut 14, Alfredo.
1-1: minut 35, Ramon.
2-1: minut 40, Palacios.
3-1: minut 78, Tiko.
3-2: minut 90, Ivo.

El Mallorca B perdé per 3-2 a l'estadi el Sadar i haurà d'esperar a la darrera jornada per eludir el descens a Segona Divisió B. El partit fou molt mogut sobretot a la primera part, ja que Osasuna aconseguí tancar el filial mallorquinista en el seu camp en els primers minuts i els illencs mai no foren capaços de superar aquest domini durant el primer temps. Important fou la tasca de Morales i de Matito per la banda esquerra, molt ben ajudats per Alfredo, qui els subministrava les pilotes.

El centre de la defensa mallorquinista, amb Pep Lluís Martí i Vaqueriza feia aigües per tots els costats i es veia superat sobretot per l'esquena, tant per Morales com per Descarga per la banda dreta. Fruit d'aquest domini en el minut 14 vendria el gol d'Alfredo després d'un refús en la feble defensa balear.

Tot i això, el conjunt de Nando Pons en el minut 35, amb una falta que executà Diego Tristán, tingué la sort que la pilota rebotà en un defensa i Ramon, atent, rematà a gol en l'única oportunitat clara del Mallorca B a la primera part.

Pel Sadar tornà a planejar l'ombra dels dubtes, emperò els d'Enrique Martín reaccionaren i en el minut 40, Palacios, després d'una centrada d'Alfredo, marcava el segon per a Osasuna.

Després del descans, els navarresos sortiren amb la mateixa disposició que en la primera part davant un Mallorca que aconseguí treure tímids contracops de la mà del perillós Diego Tristán.

El ritme del partit anà davallant a poc a poc amb els canvis introduïts per ambdós equips. Enrique Martín fou xiulat després de substituir Morales i markovic, que havien donat vida a l'atac osasunista.

Entre badall i badall, Tiko, en una jugada en què tregué aviat amb Trezciak, aconseguí en el minut 68 el gol que sentanciava el partit amb el 3-1.

El 3-2 aconseguit per Ivo arribà en el darrer minut de partit després d'una jugada personal.