El Felanitx començà la lligueta amb una victòria

FELANITX: Matias (3), Tauler (2), Obrador (2), Barceló (2), Andrés (2), Márquez (2), Alcolea (2), Santi (3), Tòfol (3), Dani (2) i Santafé (2).
Ortega (2) per Alcolea, Gori (-) per Santafé i Miró (-) per Márquez.

MERCADAL: Joan (1), Damià (1), Melià (1), Carreras (1), Morrillo (1), Palli (1), Morales (2), J.Pons (2), Tito (1), Tonio (1), Llorens (1).
Carlos (2) per Tito, Dani (2) per Morrillo i Sordi (2) per Melià.

ÀRBITRE: Peña Molina (2), bé. Amonestà Tauler, Obrador, Santi i Santafé, tots per part del Felanitx.

1-0: minut 1, Dani.
2-0: minut 61, Santi.
3-0: minut 67, Tòfol.
3-1: minut 93, Dani.

MIQUEL JOAN. Felanitx.
El Felanitx, sense jugar un gran partit, començà la lligueta d'ascens amb una victòria còmoda davant el campió menorquí de Preferent, el Mercadal. Els locals encarrilaren el partit ben aviat, ja que encara no s'havia complit el primer minut quan Dani estrenava el marcador aprofitant una cantada de Joan. Els menorquins jugaren amb una mentalitat molt conservadora i no crearen gaires problemes al porter local, però el Felanitx no deixà el partit sentenciat fins al minut 61, quan Santi aconseguí fer pujar el 2-0 en el marcador. Sis minuts després arribà el 3-0 i els visitants marcaren en el temps afegit.