algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
12°

Cúper: «El que fa l'equip és digne d'elogi»

El tècnic argentí creu que el resultat fou del tot just

Héctor Cúper no va poder amagar l'admiració que sent cap als seus jugadors una vegada que va acabar el partit contra el Betis. El tècnic argentí manifestà que «és digne d'elogi la concentració i la demostració de ganes que tenen els jugadors cada dia».

Per Cúper, el resultat final fou del tot just, una vegada vist que el seu equip va controlar el partit en tot moment llevat dels primers deu minuts de la segona meitat, moment en què encaixaren el gol de l'empat. «El resultat ha estat just. El primer temps va ser molt bo, també gràcies al resultat a favor amb què jugàvem des de molt prest. Només els primers deu minuts de la segona meitat no els poguérem aturar. Són aquells minuts en què un equip que juga a casa i va perdent s'aboca contra el rival amb més força que abans i no els vàrem saber aturar. De tota manera ens reponguérem del gol i el més important de tot, no perdérem en cap moment l'ordre al camp. El resultat ha estat del tot just», comentà.

Pel tècnic, el gol d'Ibagaza arribà en un bon moment, igual que tots els gols, tot i que reconegué que amb aquest recuperaren major tranquil·litat. «Els gols sempre arriben en el moment just, encara que el d'Ibagaza ens retornà la tranqil·litat i recuperàrem el control del partit».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.