algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Partits del cap de setmana

Casa Miss-Ferrioler Atractiu partit a sa Pobla entre dos equips de similars característiques. Un i altre conjunt es troben a una zona tranquil·la de la classificació, lluny de la zona de descens. Els dos equips aspiren a classificar-se per disputar la lligueta d'ascens, malgrat que el Ferrioler no pot pujar.
Àrbitre: Duarte. Hora: 16.30.

Felanitx-P. Arrabal Atractiu partit en es Torrentó entre dos dels equips que aspiren a l'ascens. El Felanitx no es troba ara en el seu millor moment, mentre que la Penya, després que diumenge passat perdés a casa amb l'Alaró, estrenarà nou entrenador. És un partit de pronòstic molt difícil.
Àrbitre: Polo Mas. Hora: 15.45.

Montuïri-Cardassar El Montuïri, que diumenge passat superà l'Alcúdia en un partit vital, aspira a l'ascens directe. Així, al conjunt des Revolt no li queda altre remei que aconseguir els punts davant el difícil Cardassar. El conjunt de Sant Llorenç ocupa ara la tercera posició a la classificació.
Àrbitre: Martorell. Hora: 16.00.

Esporles-Espanya L'Esporles no ha dit adéu a les seves opcions de permanència i, malgrat que ho té complicat, lluitarà fins el darrer alè. En tot cas, sembla que ha de guanyar el conjunt de Llucmajor per mantenir intactes les seves opcions. L'Espanya, a poc a poc, ha anat millorant.
Àrbitre: Cano. Hora: 16.00.

La Unió-Santa Ponça El líder no es pot permetre el luxe de perdre un sol partit més, ja que el Montuïri, segon, es troba en un gran moment. En tot cas, les petites dimensions de cas Vicari juguen sempre a favor del conjunt d'Establiments. Això no obstant, el favorit és el Santa Ponça.
Àrbitre: De la Cámara. Hora: 16.30.

Independent-P.Sóller El conjunt del Camp Redó, que ocupa ara la 17a posició amb quatre punts d'avantatge sobre l'Alaró, no està aconseguint bons resultats en el seu terreny de joc. El Port de Sóller, per la seva part, es troba en una zona tranquil·la, lluny de les primeres posicions.
Àrbitre: Carrillo. Hora: 11.30.

Alaró-Alcúdia L'Alaró, pletòric de moral després de l'excepcional triomf aconseguit diumenge passat al polígon de Can Valero, afronta amb optimisme el compromís de vital importància que jugarà demà davant l'Alcúdia. Si miram la classificació, l'Alcúdia és el favorit, però...
Àrbitre: Guerrero. Hora: 16.00.

Sóller-Calvià El Sóller, malgrat l'herba artificial de Can Maiol, no està fent una gran campanya al seu terreny. Situat a la zona mitjana de la classificació, els sollerics no han descartat encara la possibilitat de lluitar per disputar la lligueta d'ascens. Així, necessiten imperiosament el triomf.
Àrbitre: Bauzà. Hora: 17.00.

Santanyí-Montaura El Santanyí, coer de la classificació amb només tretze punts té peu i mig a Primera Regional. Així, tot fa pensar que el Montaura no tindrà gaire dificultats per sumar tres importants punts. En tot cas, el partit s'ha de jugar i mai no hi ha enemic fàcil.
Àrbitre: Serrano. Hora: 16.00.

Son Roca-Peguera El Son Roca, penúltim a la classificació amb devuit punts, no es pot permetre el luxe de perdre davant el Peguera per no veure agreujada la seva ja difícil situació. El Peguera també necessita el triomf per mantenir intactes les seves opcions de classificar-se per a la lligueta.
Àrbitre: Albiol. Hora: 16.00.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.