algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

Mallorca i Reial Madrid es juguen al Lluís Sitjar el lideratge de Primera

Els blancs arriben a Palma després d'haver assolit una ratxa de bons resultats i amb les baixes ja conegudes de Mijatovic i Redondo

73604
Els aficionats madridistes esperaven ansiosos l'arribada de l'equip. | TOMÀS MONSERRAT.

El rival del Reial Mallorca, avui en el Lluís Sitjar, és el Reial Madrid.
Sols d'anomenar-lo ja n'hi ha prou per saber la dificultat que tindrà l'equip de Cúper per guanyar el partit. Però és que, a més, és l'actual campió d'Europa i de la Copa Intercontinental, és el tercer de la Lliga i és el màxim golejador del campionat, cosa que demostra que arriba a Palma en un gran moment de forma.

El Lluís Sitjar estarà ple per primera vegada aquesta temporada, només els separa un punt a la classificació, el lideratge està en joc, el Mallorca és l'equip menys golejat i el Madrid el que més gols fa.

Per part balear, només la baixa del davanter Dani ha trastocat una mica els plans de Cúper. Ariel Maximiliano López, El Chupa, serà el seu substitut. L'argentí es troba davant l'oportunitat de la seva vida, necessita demostrar per què el varen fitxar, i la millor manera de fer-ho és davant el que diuen que és el millor equip del món. La resta de l'equip de Cúper serà el de sempre. Carlos Roa estarà a la porteria, secundat en zona defensiva per Marcelino, Siviero, Miquel Soler i Olaizola. Com a cap de files, Vicente Engonga, que tot solet haurà de rompre el joc de Guti i Seedorf, ajudat en allò que puguin per Lauren i Stankovic.

I d'enllaç, Ariel Ibagaza. Completarà la davantera Leo Biaggini.
L'expedició madridista arribà ahir a Palma amb més d'una hora de retard. Com sempre, espectaculars mesures de seguretat i una gran quantitat de fans a la sortida dels jugadors.

Encara que no iniciarà el matx, un home centrarà totes les mirades de l'aficionat mallorquinista. Un jugador estimat que la temporada passada va deixar una empremta inesborrable en el Lluís Sitjar i tornarà avui a l'estadi que el va veure triomfar. Es tracta d'Iván Campo. «Em fa molta d'il·lusió tornar al Lluís Sitjar, per mi és molt important. Si em toca jugar, la veritat és que serà complicat, i no sé com reaccionaré», declarà el defensa basc a la seva arribada a Palma.

La darrera victòria fou el 1987 El Reial Mallorca defensarà avui, a l'estadi Lluís Sitjar, el lideratge del campionat davant el Reial Madrid, un equip al qual no derrota a la Lliga des de la temporada 86-87, quan va guanyar 1-0 gràcies a un gol de «Tronquito» Magdaleno.

De fet, en els darrers 30 anys, l'equip vermellenc només ha estat capaç d'assolir dues victòries en el seu estadi davant el conjunt blanc. La primera data de la temporada 62-63, i el Mallorca golejà 5-2 el Madrid, i l'altra, l'abans esmentada del febrer del 1987.

Cal dir que el 1993, els balears guanyaren 2-1 els madrilenys, però fou en partit corresponent a la Copa del Rei.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.