algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

Futbol Insular

Restava un partit ajornat el seu dia per completar tots els que estaven pendents a Regional Preferent. Ens referim al Montuïri-Alaró, que si bé el marcador assenyalà empat a un gol, el domini va ser total del conjunt local. Malgrat aquesta circumstància, quan ja passava de sobres el temps reglamentari, el conjunt alaroner, mitjançant el seu jugador Juanma, va aconseguir l'empat definitiu.

Campionat Futbol-7 Ens trobam davant la disputa de la Tercera Edició del Campionat Internacional de Futbol-7, que demà diumenge i dilluns següent, es disputarà al camp municipal de Marbella. En aquesta edició, tenen previst participar l'At. de Madrid, FC Barcelona, Ath. de Bilbao, Reial Madrid, Betis, Bayern de Munic, Olympique de Marsella, Inter de Milà, Manchester United i PSV Eindoven. Certamen patrocinat per Canal+ i la Cadena Ser. Demà diumenge al llarg del matí, Canal+ retransmetrà en directe tres partits i dos el capvespre. Dilluns dia 28 a partir de les 14 hores, novament Canal+, retransmetrà les semifinals i a partir de les 20.00 la gran final i cloenda de l'actual edició. Aquest torneig és de caràcter aleví, circumstància que afecta un jove jugador del Barcelona, Lluís Sastre (germà dels jugadors del Mallorca B i Pollença Rafel i Joan) que avui de bon matí haurà de viatjar rumb a València on l'espera un directiu del Barcelona, per continuar viatge fins a Marbella. D'aquesta manera, ha vist interrompudes les vacances de Nadal en companyia dels seus progenitors, tot i que una vegada haver-se disputat l'esmentat torneig, tornarà cap a Binissalem, on reprendrà les vacances fins dia 7, dia en què haurà de tornar a la Masia, per continuar els estudis i sotmetre-se a les disciplines esportives a què estan obligats tots quant pertanyen a la pedrera blaugrana. No hem de dir que li desitjam tota la sort del món, extensiu als seus pares Joan i Àngela, que de ben segur viuran moments del tot inoblidables.

Campionat infantil  

Una gran idea del president balear Toni Borràs, tan aviat va ser presentada i estudiada pels peixos grossos federatius espanyols, va rebre el vistiplau amb totes les conseqüències, convidant al mateix temps al nostre president, que posàs en marxa aquest certamen que durant cinc dies (del 26 al 30 de l'actual) tendrà per escenari les instal·lacions del Prínceps d'Espanya. Participaran cinc nins de cada territorial (Barea representarà Balears) i es compta igualment amb la presència d'Àngel Maria Villar, Juan Espino, president nacional de futbol base, Juan Santiesteban, Armando Ufarte, Teodoro Moreno, Iñaki Saez, tots ells sota la responsabilitat d'Andoni Zubizarreta. Els participants arribaran avui capvespre a Palma, i s'hostatjaran a l'Hotel Guadalupe de Magaluf, on tan aviat hagin pres possesió de les habitacions corresponents rebran els equipatges complets de la marca Adidas, entrega que realitzaran els responsables d'aquesta firma. Com a director d'organització figura Manolo López Lacal, tenint com a secretari a Juan bibiloni, en representació de la Federació Balear de Futbol.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.