nubes dispersas
  • Màx: 27°
  • Mín: 21°
27°

Futbol Insular

Els membres del Comitè de Competició adoptaren les següents decisions: A Regional Preferent, sancionar amb tres partits oficials Joan Balboa (Casa Miss) per insults a l'àrbitre amb penediment. Així mateix, es va sancionar amb un partit a Miquel Quetglas (Casa Miss ) per menysprear l'àrbitre. Jordi Pujol (Esporles) fou sancionat per joc violent. També varen ser sancionats Joan Vich (Esporles), Joan Lloret (Son Roca), Miquel Ribas (Montuïri), Óscar Parra (La Unió) i Alejandro Ballano (Santa Ponça) per doble amonestació. També es va sancionar amb vuit partit de suspensió l'encarregat de material de La Unió per insults i amenaces a l'àrbitre. A Primera Regional, un partit de sanció a Mateu Pons (UE Poblera), Biel Gelabert (Algaida), Joan García (Atlètic Balears), Juan Barrantes (Escolar), Miquel Sureda, Paco López i José Molina (Portocristo), Javier Cardona (Santa Eugènia), Tomeu Ensenyat i Matías Porcel (S'Arracó) per doble amonestació. Un partit de sanció a l'entrenador del Santa Eugènia Bernat Ballester per menysprear l'àrbitre. A Segona Regional, un partit a Ricardo Prats (Beta), Pere Garcia (Colònia), Javier Olivas (Patronat), Miquel Reynés (Campanet), Jaume Monserrat i Javier Vicens (Cas Concos) i José Navarro (Constància) per doble amonestació. Es decidí obrir informació sobre el partit entre el Barracar i el Marratxí, suspenent cautelarment els jugadors Julián Miguel (Barracar) i Antoni Salas, Miquel Juan Checa, Francisco Muñoz, Constantino Comapany i l'auxiliar Paco Vázquez, tots ells del Marratxí. Com a resultat d'una informació oberta, es va suspendre per nou partits Fernando Gil (Son Ferrer). També va ser suspès per un partit Alberto Fernández per doble amonestació i l'auxiliar del Son Cladera Antonio Manzanares per menysprear l'àrbitre. A Tercera Regional, s'imposà cinc partits de suspensió a Sebastià Llaneras (Esporles) per insults a l'àrbitre. Un partit a Llorenç Servera (Ses Salines i Dámaso Almodóvar (Cala d'Or) per doble amonestació. El comitè obrí informació sobre el partit Andratx-Arenal, suspenent cautelarment Emilio Martínez i el delegat del conjunt local Salvador Garijo. Finalment, com a resultat de la informació del partit Margalidà-ses Salines, es va suspendre per tres partits Miquel Servera (ses Salines) per insults a l'àrbitre i un partit a Pere Pomar (ses Salines) per joc violent.

Estadi Balear  

Les dotze del migdia és l'hora assenyalada per la disputa del partit de Tercera Divisió entre l'Atlètic Balears i el Pollença, amb arbitratge de Daza Blanco. Un horari del tot estrany que no fa altra cosa que desanimar els fidels que quinzenalment es desplacen a l'Estadi balear.

Escola Entrenadors  

Entre divendres passat i ahir dissabte, sota la presidència de Mariano Moreno, va tenir lloc a Madrid una reunió en la qual participaren tots els directors de les Escoles d'Entrenadors de les distintes autonomies. Com és natural, no hi va faltar el nostre representant Manolo Martín Vences.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.