cielo claro
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 10.98°
11°

Partits de la jornada

Ferreries-Manacor El Manacor, segon classificat, no vol perdre de vista el líder i intentarà sumar els tres punts al camp del coer, el Ferreries, equip que també necessita imperiosament els punts per sortir del pou. Els menorquins només han guanyat un partit, però tot i no partir com a favorits no es descarta la sorpresa. El Manacor ja guanyà aquest diumenge un altre equip menorquí, L'Sporting Maonès.
Àrbitre: Sánchez Vallès. Hora: 16:30.

Ferrioler-Soledat El Ferrioler, que ve de golejar 0-4 l'Eivissa, voldrà confirmar el seu bon moment davant la seva incondicional afició en el partit que l'enfronta amb el Soledat, un dels equips més fluixos de la categoria, però tot i això, aquest diumenge donà un bon disgust a l'equip que entrena Toni Campoy, ja que el va derrotar per 2-0. El Soledat necessita puntuar per poder sortir dels llocs perillosos.
Àrbitre: Moreno Martínez. Hora: 16:30.

Sta.Eulàlia-Vilafranca La Penya Esportiva Santa Eulàlia, que ve de perdre amb el Campos i que es troba molt a prop dels llocs de descens, espera la visita del Vilafranca, equip que tot i no tenir un començament de Lliga gaire espectacular ja està situat en sisena posició i millora el seu futbol jornada rere jornada. Sense cap dubte serà un partit disputat, ja que tots dos equips necessiten els punts.
Àrbitre: Guerrero Maria. Hora: 17:30.

Andratx-Alaior L'Andratx, que es troba en una situació complicada, ja que ocupa una de les places de descens i que aquest cap de setmana fou golejat per l'Arenal al Municipal de Son Verí, rep la visita del perillós Alaior, ferit en el seu orgull després de perdre el derbi menorquí disputat al Municipal de Los Pinos davant l'Atlètic Ciutadella. L'Andratx no es pot permetre el luxe de deixar escapar els punts de ca seva.
Àrbitre: Martín García. Hora: 11:45.

At.Balears-Eivissa L'Atlètic Balears, que a petició del seu adversari avançà l'hora del partit, rep la visita del fa poc ascendit Eivissa, un equip totalment renovat i capaç del millor i del pitjor. L'equip de la via de cintura necessita el triomf per no complicar-se la classificació i no sortir del llocs que donen dret a disputar la lligueta d'ascens. El Campos i el Vilafranca vénen amb força i tenen els mateixos punts.
Àrbitre: Lladó Grau. Hora: 12:00.

P.Calvià-Pollença El Platges de Calvià que diumenge passat perdé un partit relativament fàcil a Son Malferit contra el Soledat espera la visita del Pollença, equip que aquest cap de setmana derrotà el recentment guanyador de la final Balear de la Copa Federació, La Unió Esportiva Poblera. El partit no té un clar favorit ja que ambdós equips es caracteritzen per la seva irregularitat a la Lliga.
Àrbitre: Ropero Mir. Hora: 16:30.

UE Poblera-Campos La Unió Esportiva Poblera, flamant guanyador de la Copa Federació en l'àmbit regional, rep la visita del sempre difícil Campos, un equip que ve de guanyar els seus tres darrers compromisos de manera clara i contundent, cosa que li ha servit per escalar posicions a la taula classificatòria. Per la seva part, el conjunt pobler no vol perdre el tren dels llocs capdavanters que donen dret a jugar la lligueta.
Àrbitre: Munar Gelabert. Hora: 16:30.

Gènova-Arenal Interessant partit el que enfronrarà en el Municipal d'Es Garroveral el Gènova i l'Arenal, dos equips que tenen un objectiu comú: lluitar per mantenir la categoria. Els homes de Xisco Ferrer, en el seu primer any a Tercera Divisió no fan mal paper i es troben en la catorzena posició, però en les darreres jornades han encadenat un parell de mal resultats que han complicat la seva classificació.
Àrbitre: Pascual Guillen. Hora: 11:30.

Sp.Maonès-Binissalem L'Sporting Maonès, que és a la part mitjana de la taula classificatòria i no es troba en el seu millor moment, rep la visita de l'equip revelació d'aquesta temporada, el Binissalem. El tercer classificat ve de perdre amb l'At.Balears i amb el líder, el Constància de manera injusta i segurament sortirà molt motivat per intentar guanyar el partit i recuperar el terreny perdut a la classificació.
Àrbitre: Guardiola Rotger. Hora: 12:00.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.