algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
13°

Athletic i Mallorca disputen avui un partit encalentit pel creuament de declaracions

Els vermellons defensaran el lideratge en un camp que, des de l'any passat, els és especialment hostil

La ferida encara sagna. L'Athletic de Bilbao espera un Reial Mallorca avui capvespre (19-30, Canal+) a San Mamés, enmig d'un ambient de gran tensió, després que als darrers dies hi hagués un intercanvi de declaracions, aquesta vegada entre els entrenadors, que s'han encarregat d'escalfar el partit.

A Bilbao semblen que encara no han acceptat l'eliminació de la Copa del Rei de l'any passat, l'any del seu centenari, de mans del Reial Mallorca, i la més mínima expressió ha servit per fer esclatar la polèmica entre els dos entrenadors, tot i que en el cas de Luis Fernández, no és cap novetat.

Enmig d'aquest creuament de declaracions, l'expedició mallorquinista viatjà ahir de cap a Bilbao, per tal d'instal·lar-se amb comoditat i preparar el partit d'avui. La llista de convocats que es desplaçaren de cap a Bilbao, la donà a conèixer ja divendres Héctor Cúper i és la formada per Roa, César Gálvez, Olaizola, Marcelino, Siviero, Miquel Soler, lauren, Stankovic, Engonga, Paco Soler, Carreras, Dani, Ibagaza, Biagini, Ariel «Chupa» López, Arpoón i Fernando Niño. Deset jugadors d'entre els quals Cúper n'haurà de triar un que no es podrà seure a la banqueta durant el partit, i als quals acompanyà també Veljko Paunovic per començar a integrar-se una altra vegada dins el grup, una vegada està ja recuperat de la lesió que patí a la cuixa.

Qui es quedà a Palma en aquesta ocasió va ser Carlos, mentre que entraren a la llista Carreras i Ariel López respecte de la de dissabte passat.

A la seva arribada a Bilbao, Cúper va voler tancar l'estira-i-arronsa amb Luis Fernandez, i en roda de premsa manifestà que «les meves declaracions han estat mal interpretades a l'entorn blanc-i-vermell, i no esper un Athletic de Bilbao especialment agresiu», explicà.

Ríos serà baixa per lesió

El central Roberto Rios s'afegí ahir matí a la llista de lesionats del Bilbao en resentir-se del seu genoll dret, fet que l'impedirà jugar contra el Reial Mallorca. Rios entrenava normalment fins que un cop a la pilota li va fer sentir un mal agut i brusc al genoll dret que l'obligà a abandonar la sessió. Així, Luis Fernández ha convocat I. Etxeberria, Valencia, Lacruz, Lasa, Ferreira, Carlos García, Larrazabal, Imaz, Felipe, Urrutia, Alkiza, Guerrero, J. González, Jorge Pérez, Ezquerro, Urzaiz i J. Etxeberria.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.