El Mallorca B torna a caure, i ja en van...

COMPOS 2
MALLORCA B 0

COMPOSTEL·LA: Rafa, Saula, Bellido, Passi, Fabiano, Aguirretxu, Sion, Mauro, Chiba, Prieto i Coira.
Viedma per Sion en el minut 61, Popov per Chiba en el minu 80 i Mauricio per Prieto en el minut 77.
MALLORCA B: Leo Franco, Vaqueriza, Porto, Raúl Valencia, Ivo, Sastre, Braña, Pep Lluís Martí, Maldonado, Valerón i Luque.
Alvaro Novo per Pep Lluís Martí en el minu 60, Ramón per Ivo en el minut 73 i Alvaro Cámara per Maldonado en el minut 81.
ÀRBITRE: Román González (Comitè castellà-lleonès. Expulsà el mallorquinista Rodrigo Braña (minut 69) per doble amonestació.
1-0: minut 30, Prieto.
2-0: minut 77, Fabiano.

Vuit jornades sense guanyar. El Mallorca B tornà a perdre ahir contra el Compostel·la (2-0) i ja es troba a només un punt del descens. Ahir a Santiago, el filial de Jesús Linares tornà a oferir una imatge penosa sobre el terreny de joc. Els jugadors de Jesús Linares diuen que estan a mort amb el seu entrenador, però no sembla que estiguin disposats a posar en pràctica aquestes paraules sobre el terreny de joc.

El Mallorca B no jugà bé, es limità a esperar el seu rival i a sortir al contracop. Davant es va trobar un Compostel·la que oferí la imatge real de les seves possibilitats, en un partit que suposà la tornada de Gabriel Leis a la direcció tècnica de l'equip gallec.

El Mallorca B fou un autèntic convidat de pedra d'un Compostel·la que no només guanyà amb claredat, sinó que desplegà un futbol que va convèncer el seu públic per primera vegada aquesta temporada.

La primera meitat només va tenir un color, el del Compos que féu una autèntica lliçó de futbol al filial, equip que es limità a defensar amb tots els seus homes i a esperar una opció propícia per llançar Valerón, Luque i Sastre.

El primer gol del partit "fet per Prieto" arribà en el minut 30, i des de llavors tot ja estava sentenciat, encara que després del descans el Compos baixà el ritme i el Mallorca B, que estirà línies, gaudí de dues ocasions per empatar en les botes de Luque.

Tanmateix, quan més empenta tenia el filial, el Compostel·la aprofità l'expulsió de Braña per reprendre el comandament del partit i cercar el segon gol, de Fabiano. El gol sentencià el matx i el més probable és que Jesús Linares, tècnic del Mallorca B.