algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 18°
18°

Futbol insular

Mantinguérem al llarg del dia d'ahir dissabte cordial conversació amb el vicepresident de l'Alaior, Pere Mercadal, dinàmic home de negocis que ha convertit la marca Dalrit en símbol i qualitat de l'illa menorquina. El motiu de la seva visita a la nostra illa, a més dels seus negocis particulars, és el de donar suport a l'equip del qual és vicepresident, que avui matí, des de les 11.30 hores, se les tindrà amb l'Arenal. L'equip amfitrió té la corda al coll i començar a estrènyer ja fa mal. Excel·lent és la campanya que està protagonitzant la plantilla que entrena Pere Galdona, antic conegut i amic, malgrat que durant la seva època de jugador de l'Sporting Maonès, les relacions varen ser difícils. Ocupa la sisena posició i amb moltes perspectives de poder millorar encara més, vista la poca diferència respecte dels pocs rivals que el precedeixen a la taula de la veritat. Serà un partit emotiu i d'aquells que a un li agrada presenciar. Per poc que els elements atmosfèrics no juguin una mala passada, el camp municipal de s'Arenal pot registrar una nodrida assistència. L'àrbitre del difícil compromís és Guardiola Rotger. Un col·legiat targeter, al qual en ocasions només li falta autosancionar-se ell mateix, tant és l'afició quant a sancionar qualsevol acció. Convenient seria que els vint-i-dos efectius prenguin nota d'aquest avís, perquè si no...

Presentació

Dotze plantilles més una de futbol femení varen protagonitzar la gran festa que divendres passat va tenir lloc damunt la gespa artificial del camp municipal de Son Ferriol. Malgrat el fred que acovardava el més pintat, el camp va registrar gran assistència d'aficionats, i ompliren la gran tribuna ansiosos d'aplaudir des dels més grans als simpàtics ninets que amb moltes dificultats podien caminar amb les botes reglamentàries. Tots ells, equipats de punt en blanc, circumstància que feia molt temps que no es presenciava a Son Ferriol. A la conclusió de la multitudinària presentació, es pronunciaren distints parlaments a càrrec del president Biel Mas i el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Palma Gaspar Oliver. Parlaments molt eloqüents, sense que faltassin detalls familiars que al final varen ser premiats amb una ovació suficient per fer perdre el fred a tots els assistents. Com a gran final de l'acte, va tenir lloc una gran torrada al voltant d'un monumental fogueró, que va servir per omplir a tots els assistents. El públic va disposar de totes les comoditats a l'hora de posar a punt el seu esquisit menjar. Un altre detall organitzatiu del «gordo» i la resta d'entusiastes directius del CE Ferrioler.

Detall emotiu

En els prolegòmens del partit de Tercera Divisió, disputat divendres passat entre el Soledat i la Penya Esportiva Santa Eulàlia, es va guardar un minut de silenci com a homenatge pòstum al gran amic i col·lega Marc Verger "seguidor del Soledat de pro", que des del cel estam segurs que ho va agrair emocionadament.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.